Uperfekt med vilje - Muusmann Forlag

Uperfekt med vilje

Smid masken og lev

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Føler du til tider, at en tomhed har sneget sig ind i dit liv?
Føler du dig fastlåst i en bestemt rolle?
Gemmer du dig bag en maske, som forhindrer dig i at leve et autentisk liv?
Er du konstant på jagt efter nye præstationer, der kan bevise dit værd, og har du svært ved at slappe af i din egen krop?

Så er Uperfekt med vilje noget for dig. Det er en livstil og et mindset, som handler om at anerkende, at ingen ved præcist, hvad de laver. Alle improviserer i livet, så du kan godt trække vejret.

Bogen indeholder konkrete værktøjer til at fjerne den maske, som afholder dig fra at være dig. Du lever dit bedste liv ved at stole på, hvad du mærker indeni, tage bevidste valg og eksekvere systematisk på dine drømme. Dine egne, ikke andres. Og så skal du selvfølgelig gå efter den kærlighed og den relation til dine nærmeste, som du ønsker.
Mindsettet er opfundet og gennemlevet af bogens forfatter, Lasse Wiwe, som er serieiværksætter, foredragsholder og podcaster. Bogen er fyldt med eksempler på forfatterens udfordringer og hans evne til ved hjælp af simple, gennemtestede strategier at få sit værdisæt implementeret både privat og professionelt.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Uperfekt med vilje
Undertitel Smid masken og lev
Forfatter Lasse Wiwe
Sider 176
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Maj 2024
ISBN 978-87-94441-90-2

Om forfatter

Lasse Wiwe

Lasse Wiwe (f 1978) er en dansk iværksætter med en imponerende karriere. Han er medstifter af Nordgruppen, som blev solgt for et trecifret millionbeløb i 2018, og Happy Helper, som blev børsnoteret samme år til et tilsvarende beløb. Lasse har en fortid som kontraktspiller på forskellige U-landshold og har boet flere år i Italien. Derudover er han en af Danmarks mest succesrige restauratører, kendt Røde Kors-ambassadør og uddannet coach. Lasse er vært på en af de mest eksponerede podcasts i Danmark i øjeblikket, med samme navn og starter en foredragstur i 2024.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.