Få styr på økonomien - Muusmann Forlag

Få styr på økonomien

Tilbud - Den lille guide - Muusmann Forlag

Muusmann Forlag har i samarbejde med en lang række kyndige økonomi-eksperter udgivet serien Den lille guide, som består af en lang række praktiske økonomibøger.

Privatøkonomi fylder meget for de fleste, og mange kunne godt tænke sig at få mere overblik over den. Det er desuden en drøm for mange at få styr på økonomien og blive gode til at spare op, begynde at investere eller andet.
Der er hjælp at hente, for nu er det muligt at få mængderabat på alle bøger i økonomiserien. Jo flere du putter i kurven, jo større rabat. Indløs rabatten og få styr på økonomien her: https://muusmann-forlag.dk/den-lille-guide/

 


 

Spar op til 35% på økonomi bogpakker

Økonomiserien er lavet til dig, der drømmer om at få mere luft i budgettet, om at få bedre råd til næste ferie, eller om selv at bestemme, hvornår du vil gå på pension. Kort sagt, om at få mere styr på økonomien. Og vil du også gerne hjælpe børn og unge i dit liv til en god privatøkonomi, kan du vælge bøgerne om børns opsparing, lommepenge og privatøkonomi for børn og teenagere. Vi har sammensat 3 bogpakker, der gør det let for dig at få styr på økonomien.

 

1. Børn og unge: En god økonomisk start på livet

Køber du alle 4 bøger i pakken får du 30% rabat!

Lommepenge økonomi

Den lille guide til lommepenge og meget mere. Denne bog er til dig, der gerne vil give dine børn gode pengevaner, der kan følge dem langt ind i voksenlivet. I bogen får du helt konkret råd og vejledning til, hvor mange penge du kan give dit barn i lommepenge, hvor tidligt du kan begynde, samt hvad lommepenge henholdsvis kan og ikke kan bruges til. Bogen indeholder også en masse unikke og let tilgængelige øvelser om penge, prioriteter og beslutningstagning. Øvelserne er designet til, at I som forældre kan inkorporere dem i en travl hverdag. Læs mere om bogen HER.

privat økonomi

Den lille guide til økonomi for unge voksne. De økonomiske valg, du træffer som ung, kommer til at have stor indflydelse på resten af dit liv. Med denne bog ved hånden bliver du i stand til at træffe de gode økonomiske valg, som både giver dig frihed nu og gennem hele livet. Bogen er skrevet til dig, der er mellem 17 og 25 år, og som gerne vil have styr på din økonomi, så du har råd til alt det, du gerne vil. Læs mere om bogen HER.

Opsparing økonomi

Den lille guide til børns opsparing. Hvis du har børn eller børnebørn, vil du sikkert gerne give dem en god økonomisk start på livet. I denne bog lærer du alt om, hvordan du gør netop det. Du får en grundlæggende viden om børneopsparing, samti­dig med at du får masser af inspiration og bliver klogere på alle de mulig­heder, der er, både som forældre, bedsteforældre og øvrige familiære relationer. Læs mere om bogen HER.

privatøkonomi

Den lille guide til privatøkonomi for børn og teenagere. I denne bog lærer du alt om hvordan du sparer op til de ting, der er vigtige for lige præcis dig, og kommer rundt om alt det, du måtte have behov for at vide om penge. Det gælder både lommepenge, fritidsjob, bankkonto og opsparing. Den fortæller også, hvordan du får dine penge til at blive til flere ved at starte med at investere tidligt i livet. Du finder også inspiration gennem en række interviews med andre unge i bogen. Læs mere om bogen HER.

 

Husk, at ved køb af 2 bøger får du 15% rabat, på 3 bøger får du 25% rabat, på 4 bøger får du 30% rabat og på 5 bøger får du 35% rabat.

Det betyder, at du kan få alle 4 bøger i Børn og unge-pakken med 30% rabat! Find tilbuddet HER

 


 

2. Mindre stress: Få styr på det, der tynger dig

Køber du alle 3 bøger i pakken får du 25% rabat!Opsparing økonomi

Den lille guide til opsparing. Denne bog er til dig, der ønsker at få mere luft i budgettet og sætte turbo på din opsparing – uanset hvor mange nuller du har i din måneds­løn. Størrelsen på din opsparing handler ikke om størrelsen på din løn, men på de vaner, der præger din hverdag. Bogen gennemgår hverdagens forbrug på en meget overskuelig facon og kommer med helt konkrete forslag til, hvordan du sparer penge på alt fra bolig, forbrug, mad, og transport, ofte uden at gå på kompromis med hverken behov eller standarder. Læs mere om bogen HER.

Minimalisme økonomi

Den lille guide til minimalisme. Du kender måske alt til, at overflader i hjemmet roder, og tingene ikke har en fast plads, hvilket gør det svært at rydde op. Det kan dræne overskuddet for enhver i hverdagen. I denne bog får du praktisk hjælp til at gennemgå dit hjem fra kælder til loft, og skille dig af med de ting, som ikke længere har værdi for dig. Læs mere om bogen HER.

parforholdet økonomi

Den lille guide til økonomi i parforholdet. Bogen henvender sig til både nye og erfarne par, som vil skabe en klar retning for deres økonomi, hvor der er plads til begge parters ønsker. Læserne får fire konkrete måder, man som par kan indrette sin økonomi på. Bogen giver også løsningsforslag på situationer, hvor man kommer ind i parforholdet med forskellige økonomiske udgangspunkter. Desuden giver bogen redskaber til at tale med sin partner om økonomi på en rar og inkluderende måde. Læs mere om bogen HER.

 

Husk at ved køb af 2 bøger får du 15% rabat, på 3 bøger får du 25% rabat, på 4 bøger får du 30% rabat og på 5 bøger får du 35% rabat.

Det betyder, at du kan få alle 3 bøger i Mindre stress-pakken med 25% rabat! Find tilbuddet HER

 


 

3. Investering og frihed: Skab plads til det gode

Køber du alle 5 bøger i pakken får du 35% rabat!

Frihed økonomi

Den lille guide til økonomisk frihed. Hvis du drømmer om mere tid og frihed i hverdagen, så er denne bog noget for dig. Det kan også være, at du har lyst til at tage en pause midt i arbejdslivet, arbejde mindre og fokusere på familie eller hobbyer. Rigtig mange af os løber hurtigere og hurtigere for at få enderne til at mødes. Men det behøver slet ikke at være sådan. Bliver du økonomisk fri, åbner der sig en verden af muligheder. Læs mere om bogen HER.

Passiv

Den lille guide til passiv indkomst. I denne bog lærer du trin for trin, hvordan du med en helt almindelig indkomst kan bygge en formue op over tid. Rigdom opnås ikke kun gennem held eller nedarvede formuer, man kan hjælpe den på vej, ved bygge den rigtige struktur op både i sin økonomi og sin tankegang. Læs mere om bogen HER.

Investering økonomi

Den lille guide til investering. Når du har læst denne bog, kan du finde ud af at investere uden hjælp fra andre. I takt med at investering er blevet mere almindeligt, er flere af os gået i gang med at få vores opsparinger til at vokse. I denne bog får du alle de redskaber, du har brug for til netop dét. Du får i bogen en grundlæggende introduktion til investering og en udførlig guide til selv at komme i gang. Du får overblik og styr på begreberne og kan, efter læsning, føle dig helt tryg, når du går i gang med at investere. Læs mere om bogen HER.

Bæredygtig investering økonomi

Den lille guide til bæredygtig investering. Denne bog til dig, der vil investere dine penge i virksomheder, der ikke skader verden på den lange bane. Uanset om du er ny udi investering eller har været i gang længe, finder du både håndgribelig og brugbar viden i bogen. Den grønne bølge er på vej ind over investeringsmarkedet, og du kan med dine sparepenge være med til at gøre en forskel. Bogen viser dig, hvordan du kan være med til at understøtte den grønne omstilling, ved at eje en lille del af de grønneste virksomheder. Læs mere om bogen HER.

virksomhed økonomi

Den lille guide til opstart af egen virksomhed. Dette er både en bog til den nystartede solo-iværksætter og den mere erfarne selvstændige. Her får man al den hjælp, man har brug for, når man har en ny virksomhed. Bogen indeholder opdateret viden om alt fra oprettelse af CVR, regnskab, forsikringer, indbetaling af pension, og hvordan du bedst undgår de psykologiske benspænd. Bogen indeholder også en gennemgang af de seks typiske iværksættertyper, samt seks interviews med succesfulde og ærlige iværksættere. Læs mere om bogen HER.

 

Husk at ved køb af 2 bøger får du 15% rabat, på 3 bøger får du 25% rabat, på 4 bøger får du 30% rabat og på 5 bøger får du 35% rabat.

Det betyder, at du kan få alle 5 bøger i Investering og frihed-pakken med 35% rabat! Find tilbuddet HER

 

 

Økonomiserien

I samme kategori har Muusmann Forlag også disse titler:

28 dage til økonomisk ro

Sæt dig og dit arbejdsliv fri

Frihed, FIRE og familieliv

Investering


Har du hørt om Grønne hjerter?

Grønne Hjerter

Updating…
  • Ingen varer i kurven.