Den lille guide til passiv indkomst

199,95 DKKMEDLEMSKABSPRIS 149,96 DKK (-25%)

Få en grundig indføring i, hvordan du kan skabe en større økonomisk frihed i dit liv – også selvom økonomi ikke er din stærke side.

Trin for trin lærer du, hvordan du selv med en helt almindelig indkomst kan bygge en formue op over tid. Rigdom handler nemlig ikke kun om held eller nedarvede formuer, det handler i langt højere grad om at bygge den rigtige struktur op både i din økonomi og i den måde, du tænker penge på. Bogen tager dig igennem en række af de mange muligheder, der er for at få dine penge til at vokse, og har særlig fokus på at skabe passive indtægtskilder, der måned efter måned kan sikre dig en stabil indtjening, uden at du behøver at arbejde for hver en krone. Undervejs i bogen vil du finde en række øvelser, der hjælper dig med at opbygge dine egne strukturer og indtægtskilder.

Info

Titel Den lille guide til passiv indkomst
Forfatter Sanne Kristiansen
Sider 208
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse August 2021
ISBN 978-87-94086-63-9

Om forfatter

Sanne Kristiansen

Sanne drev igennem mange år en større produktionsvirksomhed, men grundet finanskrisen i 2008 gik virksomheden konkurs. Samme år blev hun skilt og skulle på mange måder starte helt forfra i sit liv. Hendes mantra blev, at hun ville være økonomisk fri – og at hun ikke ville arbejde hele sit liv væk. Hun ville være økonomisk tryg og sørge for, at hendes børn også var det. Det lykkedes for hende og blev kimen til virksomheden Fri Økonomi, hvor Sanne underviser og rådgiver andre i at skabe økono­misk frihed i deres liv.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.