Ferieinspiration - Muusmann Forlag

Ferieinspiration

Mangler du ferieinspiration? Hos Muusmann Forlag har vi mange gode udgivelser, der kan inspirere dig, før du planlægger din næste ferie. Læs med og få nye idéer til ferier herhjemme, store madeventyr eller rejser til fjerne egne. Få 20% rabat på udvalgte titler, der er propfyldte med ferieinspiration, når du handler i vores webshop med rabatkoden Ferieliv23.

 

*Tilbuddet gælder til og med den 21/5 2023.

 


Ferieinspiration til hjemmeferier

Hvad kunne være dejligere end den velkendte danske sommer, der dufter af udeliv, jordbær og nye kartofler? Her er fire gode bøger til at gøre din hjemmeferie til noget særligt.


StaycationStaycation Danmark med børn: 
Heldigvis behøver man ikke rejse langt væk for at få store oplevelser sammen som familie. Flere og flere vælger at holde ferie hjemme i Danmark. Bogen her giver gode ideer til nye, spændende eventyr, som man kan finde i sit eget land. Bogen er fyldt med gode tips, så man nemt kan planlægge sin egen ferie. Forfatteren rejser rundt sammen med sin familie, og oplevelserne bliver fortalt gennem både de voksnes og børnenes øjne.

Få 20% rabat på bogen med koden Ferieliv23 HER.

FiskerFriluftsrollinger på fisketur: Lystfiskeri rummer skønne oplevelser for store og små i det fri året rundt. Samtidig er det en unik mulighed for at træde ud af den daglige trummerum og være sammen i nuet og naturen. Fiskeri er desuden en af de hobbyer, man kan tage med sig overalt i verden og hygge sig med hele livet. Denne bog hjælper dig og dine børn i gang.

Få 20% rabat på bogen med koden Ferieliv23 HER.

 

SommerhusmadSommerhusmad: Sommerhuslivet er populært som aldrig før, og sommerlandet bugner med gode råvarer, der kan omsættes til nem, lækker og enkel mad, som skaber søde sommerminder, der klæber sig fast. Bogen er en kærlighedserklæring til den danske sommer, de lokale råvarer og især den friske fisk, der findes i hele landet. Mette Mølbak tager læseren på en tur igennem sine egne klassiske favoritter med alt fra vesterhavsrød­ spætte med ribskompot til vaniljeprikket jordbærtrifli.

Få 20% rabat på bogen med koden Ferieliv23 HER.

 

Vore somre
Vore somre i paradis
 er en perlerække af enkle sommeropskrifter, der tager sit udgangspunkt i Læsøs gastronomiske skatkammer, men bogen kan sagtens bruges andre steder i det danske sommerland, hvor der er hav og mark i nærheden. Centralt står enkelhedens velsmag, de gode råvarer og ikke mindst den gode fortælling om madens evne til at skabe samlende sommerdrømme og længsler.

Få 20% rabat på bogen med koden Ferieliv23 HER.

 


Ferieinspiration til madeventyr

Muusmann Forlag siger: at rejse er at spise! Bøger til rejseklare foodies og andre, som bare gerne vil have autentiske madoplevelser på ferien.

 

Kål kartofler kellerbier

Kål, kartofler og en kold kellerbier er en gastronomisk rejsefører til Tyskland og handler om Tysklands mange andre velsmagende retter og de gode øl. Det tyske køkken er varieret og funderet på lokale råvarer og traditioner og er langt hen ad vejen sundt og bæredygtigt. Kål, kartofler og en kold kellerbier fortæller historien om, hvordan det er lykkedes at forfine det tyske køkken. Mesterkokken Tim Raue fra Berlin og mange andre tyske kokke har bidraget til bogen med deres originale opskrifter.

Få 20% rabat på bogen med koden Ferieliv23 HER.

 

Spis i RomSpis i Rom: Hvor skal man gå hen og få mad når man er i Rom? Og hvordan undgår man turistfælderne? Bogen giver svarene og viser vej til både det klassiske og det moderne romerske måltid, til det hurtige og det billige måltid og også til særlige stunder, hvor det skal være det helt store udtræk. Mere end 100 restauranter er besøgt og beskrevet af de to forfattere, der kender byen vældig godt.

Få 20% rabat på bogen med koden Ferieliv23 HER.

 

Italiens vineItaliens fantastiske hvidvine tager læseren på en rejse blandt kvalitets­hvidvine, der er lavet på gamle indfødte italienske druesorter. Mange af disse har været tæt på udryddelse og har i mange år stået i skyggen af internationale druesorter. Men øget bevidsthed omkring økologi og biodynamisk vindyrkning har fået mange af de mest kvalitetsbevidste og kvalitetssøgende vingårde til at fokusere på deres rødder og traditioner, og de benytter i dag gamle, lokale indfødte druesorter til deres vine. Det er kvalitetshvidvine skabt på disse druer, vindistrikterne de kommer fra, og de ypperste vingårde, der producerer vinene, som portrætteres her i bogen.

Få 20% rabat på bogen med koden Ferieliv23 HER.

 

Castel VittorioCastel Vittorio: I Ligurien står tiden stille. Maden er rustik og fyldt med smag, vandet er livgivende og krystal­ klart, og menneskene er fulde at historier om en svunden tid. Tag med deltidsitalieneren Pia Scharling, madkritiker Helle Brønnum Carlsen og fotograf Flemming Gernyx til det uopdagede Ligurien, hvor vi får opskrifter og historier af bedstemødre, køkkenchefer og glade gastronomer. Vi tager også på markedet i Ventimiglia og handler, hvorefter vi tilbereder de skønne råvarer hjemme i eget køkken. Ligurien er kendt for sin unikke olivenolie, sine fantastiske krydderurter og naturligvis en masse lokale grøntsager og friske fisk fra Middelhavet.

Få 20% rabat på bogen med koden Ferieliv23 HER.

 


Ferieinspiration til vilde rejser

Frie fugle flyver, tamme har længsel. Bøger til dem med udlængsel og drømme om aktive ferier.

 

Mød verdenMød verden med dine børn: En bog om passion, kvalitetstid og rollen som far. Og om at skabe store oplevelser med sine børn. Alt sammen pakket ind i eksotiske rejseberetninger. Eventyrernes Klub er en forsamling af Danmarks mest legendariske globetrottere. Deres baggrunde er vidt forskellige, men fælles for dem er, at de er draget af udlængsel og en eventyrtrang til at opleve verden. Fra de vilde storbyer til de øde sletter. Fra dybe jungler til golde ørkener. Fra den solfyldte savanne til det iskolde Antarktis. En anden ting, de har til fælles, er, at de er familefædre.

Få 20% rabat på bogen med koden Ferieliv23 HER.

 

CaminoenCaminoen i Frankrig: Caminoen i Frankrig er til alle, der drømmer om at begive sig ud på pilgrimsvandring. Bogen giver tips til, hvordan man finder vej, hvad man skal have med, hvordan kroppen bedst klarer turen, hvor man får fat i kaffe og efter en lang dags vandring kan sætte sig sulten til langbords for at nyde en 5-retters menu og en kande lokal rødvin. Bogen er en personlig beretning om vandring ad stille forårsstier; om lange strækninger, hvor tiden går i stå, og krav og bekymringer fordufter.

Få 20% rabat på bogen med koden Ferieliv23 HER.

 

Marrakech rejseMarrakech: Ingen anden by er som Marrakech. På én gang gådefuld og eksotisk, forførende og farverig, og som en gammel ven – venlig, gæstfri og åbenhjertig. Bogen her tager dig med på en tur igennem byen til 15 spændende seværdigheder og til alle de skønne spisesteder, der befinder sig i kvartererne omkring dem, inkl. lækre opskrifter, der kan bringe duften og smagen af Marokko hjem i dit køkken.

Få 20% rabat på bogen med koden Ferieliv23 HER.

 

VandringVandring på de kanariske øer: Vulkaner, grønne fyrreskove, månelandskaber, historiske udgravninger og kulturelle seværdigheder. De Kanariske Øer er meget andet end sol- og strandferie, og som vandredestination byder de 7 forskellige hovedøer på et væld af spændende oplevelser. Bogen giver forslag til mindst én uges vandring på hver af øerne for både nybegyndere og mere erfarne. Her er masser af inspiration og gode råd til, hvordan man kan organisere en vandreferie på en eller flere af øerne.

Få 20% rabat på bogen med koden Ferieliv23 HER.

 

 

 

Mangler du stadig mere ferieinspiration? Find flere spændende feriedestinationer i vores bogkategori Rejser. Se mere HER.

 


Kender du Grønne hjerter?

Grønne Hjerter

Updating…
  • Ingen varer i kurven.