Caminoen i Frankrig - Muusmann Forlag

Caminoen i Frankrig

750 km til fods gennem Sydfrankrig fra Le Puy til Saint-Jean-Pied-de-Port

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

Hvis man er bidt af caminoen, ligger det lige til højre- og venstrebenet, at næste vandretur går gennem Sydfrankrig. Denne bog er den første, der på dansk tager den moderne pilgrim gennem adskillige af Frankrigs smukkeste landsbyer, over det imponerende bjergområde Massif Central, langs floder, vinmarker og gennem frodige dale.

Caminoen i Frankrig er til alle, der drømmer om at begive sig ud på pilgrimsvandring. Bogen giver tips til, hvordan man finder vej, hvad man skal have med, hvordan kroppen bedst klarer turen, hvor man får fat i kaffe og efter en lang dags vandring kan sætte sig sulten til langbords for at nyde en 5-retters menu og en kande lokal rødvin.

Bogen er en personlig beretning om vandring ad stille forårsstier; om lange strækninger, hvor tiden går i stå, og krav og bekymringer fordufter. Det er her pilgrimmen oplever det frisættende møde med sit eget indre og bliver mindet om, at livet har en udløbsdato, og at meningen med det hele er at leve det fuldt ud.

Fortællingen om den 750 km lange camino fra Le-Puy-en-Velay til den spanske grænse er illustreret med fotos, der puster liv i drømmen om at komme afsted. Bon chemin.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Caminoen i Frankrig
Undertitel 750 km til fods gennem Sydfrankrig fra Le Puy til Saint-Jean-Pied-de-Port
Forfatter Hanne Hjardemaal
Sider 233
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Marts 2022
ISBN 978-87-94155-60-1

Om forfatter

Hanne Hjardemaal - Caminoen i Frankrig - Muusmann Forlag

Hanne Hjardemaal

Allerede som 25-årig opdagede Hanne Hjardemaal fordelen ved at rejse i slowmotion, da hun tog toget fra Slagelse til Hongkong. Den erfaring har hun de seneste 10 år trukket ind i sit rejseliv sammen med sin kæreste, Jan. De har mange gange pumpet cyklerne og været på langtur i månedsvis i New Zealand, Thailand, Laos, Cuba og store dele af Europa. I de seneste år er det bekymringsløsheden, enkelheden og stilheden på de lange vandreture, de er blevet afhængige af. Mere end 4.000 kilometer caminovandring er det indtil videre blevet til. I 2019 tog kæresteparret fri for at gå 750 km gennem Sydfrankrig til Spanien.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.