Marrakech

Magiske Marrakech – den røde by ved foden af de sneklædte Atlasbjerge – har igennem århundreder tiltrukket kunstnere, bohemer, eventyrere og livsnydere.

DKK299.95

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-93575-38-7 Kategori:

Info

Titel

Marrakech

Undertitel

Smag, steder og stemning

Forfatter

Maria Wittendorff

Sider

225

Format

215 x 280 mm

Omslag

Hardback

Udgivelse

November 2017

ISBN

978-87-93575-38-7

Om forfatter

Maria Wittendorff

Maria Wittendorff

Maria Wittendorff er exam.art. i arabisk og mangeårig skribent og redaktør på magasiner og bøger. Hun har i mere end 30 år rejst i Nordafrika og er drevet af mødet mellem kulturer, forståelsen af historiens cirkler og nysgerrigheden efter at udfordre og udvide sin egen begrebsverden. Hun udgav sin første bog om Marrakech, Marrakech – smag, steder og stemning, i 2017 og holder også foredrag om byen.

Ingen anden by er som den. På én gang gådefuld og eksotisk, forførende og farverig, og som en gammel ven – venlig, gæstfri og åbenhjertig.

Rundet af 1.000 års dramatisk historie byder byen på flere oplevelser, end man kan drømme om – utallige historiske og kulturelle seværdigheder, en rig og raffineret madkultur, de smukkeste design og indretninger og alt det liv, der udfolder sig på gader og stræder og frem for alt på den enestående plads Jamaa el-Fna. Bogen her tager dig med på en tur igennem byen til 15 spændende seværdigheder og til alle de skønne spisesteder, der befinder sig i kvartererne omkring dem, inkl. lækre opskrifter, der kan bringe duften og smagen af Marokko hjem i dit køkken.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.