Vandring på De Kanariske Øer - Muusmann Forlag

Vandring på De Kanariske Øer

Fantastiske vandreoplevelser i unikke landskaber

229,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 172,46 kr. (-25%)

Vulkaner, grønne fyrreskove, månelandskaber, historiske udgravninger og kulturelle seværdigheder. De Kanariske Øer er meget andet end sol- og strandferie, og som vandredestination byder de 7 forskellige hovedøer på et væld af spændende oplevelser.

Bogen giver forslag til mindst én uges vandring på hver af øerne for både nybegyndere og mere erfar-ne. Her er masser af inspiration og gode råd til, hvordan man kan organisere en vandreferie på en eller flere af øerne. Hver ø har sit særpræg, som beskrives levende af forfatteren, der kender dem indgående og opfordrer til, at man besøger andet end de traditionelle øer som Gran Canaria og Tenerife.

Turene er alle baseret på brug af offentlig transport, så man slipper for selv at køre på de snoede, smalle bjergveje, og de er alle tilgængelige fra de forskellige populære ferieområder, så man let kan veksle mellem dage på stranden og dage i det ofte køligere højland.

Vandring på De Kanariske Øer er den eneste bog af sin art på dansk, der omfatter vandreture på alle de 7 kanariske øer – en sådan bog foreligger heller ikke på hverken svensk, norsk, tysk eller engelsk.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Vandring på De Kanariske Øer
Undertitel Fantastiske vandreoplevelser i unikke landskaber
Forfatter Lis Nielsen
Sider 202
Format 190 x 225 mm
Omslag Softback
Udgivelse Oktober 2018
ISBN 978-87-93575-89-9

Om forfatter

Lis Nielsen

Lis Nielsen har, efter at have stået i spidsen for samarbejdet blandt de europæiske vandrere i ”European Ramblers Association” i 15 år, et solidt kendskab til vandring overalt i Europa. Fra Spanien til Norge, fra Skotland til Tjekkiet – overalt har hun besøgt lokale vandrere og lært nye vandredestinationer at kende. Senest har hun været med til at udvikle en europæisk standart for kvalitetsvandreveje, der i disse år spredes overalt i Europa og i Danmark kendes fra Gendarmstien. Ture med rygsæk og telt er de bedste, men vandreture fra hotel til hotel med bagagetransport kan også være dejlige.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.