Hvad er tysk mad? - Kål, kartofler og en kold kellerbier - Muusmann Forlag

Kål, kartofler og en kold kellerbier

Rejsen til det gode tyske måltid

229,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 172,46 kr. (-25%)

Fordommen om det tyske køkken er, at det kun består af pølser, wienerschnitzel og sauerkraut – og i øvrigt er usundt.

Men bordet med fordomme om tysk mad trænger til at blive ryddet af!

Kål, kartofler og en kold kellerbier er en gastronomisk rejsefører til Tyskland og handler om Tysklands mange andre velsmagende retter og de gode øl.

Det tyske køkken er varieret og funderet på lokale råvarer og traditioner og er langt hen ad vejen sundt og bæredygtigt.

Kål, kartofler og en kold kellerbier fortæller historien om, hvordan det er lykkedes at forfine det tyske køkken. Mesterkokken Tim Raue fra Berlin og mange andre tyske kokke har bidraget til bogen med deres originale opskrifter.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Kål, kartofler og en kold kellerbier
Undertitel Rejsen til det gode tyske måltid
Forfatter Christian Andersen, Torben Kitaj
Sider 169
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse April 2022
ISBN 978-87-93951-62-4

Om forfatter

Christian Andersen - Kål, kartofler og en kold kellerbier - Muusmann Forlag

Christian Andersen

Christian er journalist og forfatter til bl.a. Den nøgne øl. Han er ølanmelder på Jyllands-Posten siden 2006 og har desuden rejst Tyskland tyndt i jagten på de gode øl, og det gør han stadig.

Torben Kitaj - Kål, kartofler og en kold kellerbier - Muusmann Forlag

Torben Kitaj

Torben er journalist og forfatter til bl.a. Berlinernes Berlin og 100 ting du ikke vidste om Tyskland og tyskerne. Tidligere udlandsredaktør og reporter på Tv-avisen med en stor forkærlighed for tysk samtidshistorie.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.