Sommeropskrifter - Sommerhusmad - Muusmann Forlag

Sommerhusmad

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

“Der er sommerstemning, lys, luft, havbrise, lyseblå himmel, sommerblomster og dejlig mad for alle pengene.” – Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse

 

Sommerhuslivet er populært som aldrig før, og sommerlandet bugner med gode råvarer, der kan omsættes til nem, lækker og enkel mad, som skaber søde sommerminder, der klæber sig fast.

Bogen er en kærlighedserklæring til den danske sommer, de lokale råvarer og især den friske fisk, der findes i hele landet. Mette Mølbak tager læseren på en tur igennem sine egne klassiske favoritter med alt fra vesterhavsrød­ spætte med ribskompot til vaniljeprikket jordbærtrifli.

Sommerhusmad henvender sig til den madinteresserede, der altid tænker på næste måltid og ser det som dagens vigtigste opgave at planlægge da­gens menu. Dertil kommer smukke stemningsbilleder, der taler til alle os, der elsker det danske sommerland.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Sommerhusmad
Forfatter Mette Mølbak
Sider 145
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Juni 2021
ISBN 978-87-93951-56-3

Om forfatter

Mette Mølbak

Mette Mølbak er ansat ved dagbladet Politiken som madredaktør og har i en lang årrække haft samme stilling på ALT for damerne. Hun har i flere år beskæftiget sig indgående med kål, som hun betragter som en uundværlig råvare i køkkenet, hvilket har resulteret i to bøger om kål.

Mette Mølbak har en brændende interesse og passion for mad, som hun både formidler via opskrifter, artikler og bøger. Hun er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet ved en lang række store livsstilsmedier.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.