Fiks dårlige vaner med - Vind over vanerne - Muusmann Forlag

Vind over vanerne

Seks enkle trin til at slippe dårlige vaner og få et bedre liv

229,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 172,46 kr. (-25%)

Denne bog er til dig, som gerne vil slippe en dårlig vane for altid og skabe en bedre version af dig selv. Dårlige vaner smadrer ofte mere, end du måske ved af. De spinder et net af negative tråde ud til andre områder af dit liv. Men tager du fat om bare én dårlig vane, vil det påvirke dit liv positivt. Se det som ringe i vandet, der bevæger sig længere ud end først antaget.

Du kan bruge denne bog, hvis du fx vil holde op med at bide negle, overspise eller bekymre dig. Bogen kan også hjælpe dig, hvis du tjener for få penge, har en dårlig vane i dit parforhold, går for sent i seng, bruger for meget tid på sociale medier og fjernsyn, skælder for meget ud på dine børn eller noget helt andet. Bogen og dens metode fungerer som en schweizerkniv, der har potentiale til at komme alle slags dårlige vaner til livs.
Bogens forfatter trækker på de tusindvis af konsultationer, han har haft som metakognitiv terapeut og hypnoterapeut. Han tager dig med hele vejen rundt om din dårlige vane og giver dig en dybere forståelse for, hvorfor du har skabt et behov for den. Gennem et program på seks enkle trin lærer du at erstatte din dårlige vane med nye fysiske handlinger og at sætte dig delmål på vejen mod at blive fri. Spørgsmål og øvelser opfordrer dig til at handle aktivt på det, du læser, så du kan slippe din dårlige vane for altid.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Vind over vanerne
Undertitel Seks enkle trin til at slippe dårlige vaner og få et bedre liv
Forfatter Magnus Maimonide
Sider 169
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse November 2022
ISBN 978-87-94360-16-6

Om forfatter

Magnus Maimonide - Vind over vanerne - Muusmann Forlag

Magnus Maimonide

Magnus Maimonide er certificeret metakognitiv terapeut og certificeret hypnoterapeut. Han er også certificeret Peace Power Qi Gong-instruktør og har mange års erfaring med meditation. Desuden leder Magnus Familie Master Uddannelsen sammen med sin kone, hvor han uddanner i Bevidst forældreskab. Magnus var på landsdækkende TV 2 i 2017 i programserien Den perfekte opdragelse? Han har i sin klinik i Nordsjælland haft over tusinde konsultationer med både børn, unge og voksne med forskellige typer udfordringer. Denne bog og dens metode giver læseren essensen af Magnus’ effektive terapeutiske arbejde.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.