Hverdags selvudvikling med - Hverdagsstrategier - Muusmann Forlag

Hverdagsstrategier

Lær at leve dit bedste liv

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

“Enkel selvudviklingsbog, fyldt med livskloge betragtninger og ærlige, personlige erfaringer og gode råd.” – Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse 

For tre år siden levede jeg et liv med lavt til loftet. Jeg mærkede ingen passion, og drænende relationer, lavt selvværd, ondt i sjælen og opgivelse fyldte det meste i mig. Når mit vækkeur ringede, kunne jeg kun få øje på ét lyspunkt: at jeg senere samme dag igen ville ende i min seng. Jeg var udkørt. Jeg var trist. Og jeg havde næsten givet helt op. Men så skete der et mirakel …

Josefine Valentin har knækket koden til personlig succes. I dag, blot tre år efter det, hun kalder sit livs store nedtur, kan hun bl.a. skrive forfatter, skodesigner, foredragsholder, coach, blogger og influencer på CV’et.

Hverdagsstrategier er en håndbog til dig, der gerne vil vende skuden og komme ud af den negative spiral. Den er til dig, som føler dig handlingslammet og præget af negativ tænkning og manglende overskud. Men også til dig, som ønsker at udvikle dig samt lære at leve dit bedste liv.

Med udgangspunkt i sine personlige erfaringer og oplevelser giver ­Josefine sine bud på små strategier og værktøjer, der kan hjælpe dig videre, når du sidder fast, når sindet føles tungt, og hverdagen spænder ben. Bogen er samtidig en personlig og livsbekræftende fortælling om at knække simple koder til at udleve sit fulde potentiale. Ligesom i sin første bog, Vilje slår talent, skriver Josefine på en levende og hudløst ærlig måde, der både går i hjertet og sætter sig i smilebåndet.

Livet skal leves – ikke overleves.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Hverdagsstrategier
Undertitel Lær at leve dit bedste liv
Forfatter Josefine Valentin
Sider 216
Format 148 x 210 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Juni 2021
ISBN 978-87-94441-18-6

Om forfatter

Josefine Valentin

Nordjyske Josefine Valentin har på få år skabt et stærkt personligt brand og en succesfuld karriere som influencer, blogger, foredragsholder og forfatter. Hun har flere end 63.000 følgere på Instagram, hvor hun især er afholdt for sin bundærlige facon og sit optimistiske sind.
Josefine har bl.a. holdt foredrag under overskrifter som “Digital dannelse”, “Vejen til personlig succes”, “ Jeg vil være glad” og “Stå ved, at du er vigtig”, og i 2019 udgav hun sin første bog med titlen Vilje slår talent. Hun er desuden certificeret NLP-coach og har netop designet sin femte skokollektion under navnet Copenhagen Shoes by Josefine Valentin.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.