Vilje til forandring

10 benspænd til vores tanker om vækst

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

‘Seen that – been there’, er den holdning, Lars-Christian Brask tager livtag med igennem bogen. En sådan bliver alt for ofte en undskyldning for blot at gøre, som vi altid har gjort. Nysgerrigheden driver Lars-Christian Brask, der erkender faren ved mentalt at stivne – det er jo, hvad mænd ofte gør i hans alder og en position, så han bevæger sig ud på en dannelsesrejse.

Bogen igennem matches han op med 10 mennesker, der både fascinerer, har stringente argumenter og en medrivende passion for deres ideer. Der er tale om personer og tanker, der provokerer ”blå jakkesæt” og ofte også går stik imod den måde, Lars-Christian Brask ser verden på.

Ved at bruge sig selv som eksperimentarium søger erhvervsmanden at rykke ud af vanetænkning og dermed få et nyt syn på, hvad han kan bruge fra sin gamle verden, og hvad der skal til for, at vi kan udvikle os selv, vores samfund og virksomheder mest intelligent og sundt.

Ikke på lager

Info

Titel Vilje til forandring
Undertitel 10 benspænd til vores tanker om vækst
Forfatter Lars-Christian Brask
Sider 243
Format 170 x 240 mmm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2015
ISBN 978-87-93314-18-4

Om forfatter

Lars-Christian Brask

Lars-Christian Brask er en succesrig erhvervsmand med en international karriere bag sig i London. Han er kendt fra TV2-programmet Den Hemmelige Millionær, ligesom han med en innovativ kampagne i 2014 blev valgt til byrådet for Venstre i Roskilde. Han er i 2019 opstillet til Folketinget.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.