Kongelige - Kongernes kvinder - Muusmann Forlag

Kongernes kvinder

Dronninger, elskerinder, friller og maitresser i den danske kongerække fra Christian 1. til i dag

279,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 209,96 kr. (-25%)

Vi kender alle historierne om kongerne – om politik og magt, om arvefølge, alliancer, rænkespil og skandaler.
Men hvad med alle de kvinder, der gennem tiderne og ­udfordringerne stod ved deres side?

Denne bog dykker ned i historien og mærker suset fra 600 års kvindelig kongehistorie med små biografier om dronninger og elskerinder – hvem var de, og hvad tænkte de egentlig?

Mød alle de kvinder, der stod bag magten, hør deres historie, forstå den tid, de levede i, og lyt til deres stemme. Kom tæt på de unge dronninger, der måtte fægte sig frem i mere eller mindre arrangerede ægteskaber, på elskerinderne, der ofte var helt officielle, og på dronningerne til venstre hånd, der måtte håndtere omverdenens foragt. Hvilke betingelser havde de, hvad var deres baggrund, og hvilke udfordringer blev særligt vigtige?

Bogen består af en række biografier og historier om alle de kvinder, der har været knyttet til kongerækken, men kvinderne får også en egen stemme, når forfatteren i dagbogsform giver et bud på, hvad de egentlig tænkte selv.

Velkommen til kvinderækken!

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Kongernes kvinder
Undertitel Dronninger, elskerinder, friller og maitresser i den danske kongerække fra Christian 1. til i dag
Forfatter Louise Langhoff Koch
Sider 232
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2021
ISBN 978-87-94155-56-4

Om forfatter

Louise Langhoff Koch

Louise er cand.mag. i litteraturvidenskab og født med en stor interesse for gamle dage, historiske skæbner og kongehuset. Ud over at skrive bøger, oversætte, holde foredrag og undervise har hun i en lang årrække arbejdet professionelt med bøger og formidling på forlag, mens hun i smug har studeret dronninger og elskerinder i den danske kongerække.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.