Mad til mange - Muusmann Forlag

Mad til mange

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

MAD TIL MANGE er en nemt tilgængelig kogebog med inspirerende ideer til, hvordan du let og praktisk fremtryller en lækker gæstemiddag til mange.

Her finder du 90 fabelagtige opskrifter – alle med en tids- og arbejdsplan, så du kan lave maden uden stress og jag, før familien, vennerne eller madklubben kommer.
Bogen har også forslag til 15 skønne menuer sat sammen på kryds og tværs af bogens opskrifter, så de passer til enhver lejlighed.

Info

Titel Mad til mange
Forfatter Camilla Lawes
Sider 185
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Oktober 2023
ISBN 978-87-94441-62-9

Om forfatter

Camilla Lawes

Camilla Lawes

Camilla Lawes er vild med mad. Hun madskribent, blogger og foodstylist og ophavskvinde til flere kogebøger – blandt andet Mad til mange, Boost din sundhed, Kagetid, Appetizer deluxe og Afternoon Tea. Også læsere af dameblade og internationale madmagasiner har kunnet lade sig inspirere af hendes opskrifter. Camilla Lawes har altid interesseret sig for mad og bruger en stor del af sin tid i køkkenet, hvor hun eksperimenterer med nye opskrifter og ideer. Hun har også sit eget cateringfirma, hvor hun leverer mad til både større arrangementer og intime middage. Og det var lige præcis midt i madlavningen til et middagsselskab, at ideen til denne bog opstod.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.