“Inspirerende bog, der virkelig giver lyst til at lave og servere finger food – ikke mindst for andre.”
– Lektørudtalelse, DBC
Finger food er en populær trend i mange lande og kendt for de overdådige og kreative anretninger. Den fingervenlige mad er perfekt både til hverdag og til arrangementer, hvor madoplevelsen og det sociale er i centrum.
Med denne bog ønsker Julie Bagger at udbrede trenden til Danmark. Opskrifterne spænder over både det salte og det søde køkken og er udviklet ud fra den tanke, at det skal være sjovt og ligetil at lave finger food. Bogen er spækket med inspiration til, hvad du kan servere som vært eller medbringe som gæst af smukke og velsmagende små retter, for eksempel blinis med laksetatar, aubergineruller med couscousfyld eller brombærmousse med hvid chokolade.
Der er rig mulighed for variation og kreativitet i køkkenet, når man laver finger food – kun fantasien sætter grænser, og ofte er det nogle meget enkle greb, der skal til, for at maden får wauw-effekt.