Den lille guide til investering i ejendom - Muusmann Forlag

Den lille guide til investering i ejendom

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Denne nye bog i serien Den Lille Guide introducerer læseren til succesfuld investering i udlejningsejendomme. Uanset om man er nybegynder eller har lidt erfaring som ejendomsinvestor, lærer man at mestre markedet, spotte de gode investeringer og maksimere sin profit. 

Bogen henvender sig til alle, som interesserer sig for investering. Dens formål er at introducere læseren til investering i udlejningsejendomme med en stabil lejeindtægt og potentiale for værdistigning. Det er vejen til langsigtet økonomisk og stabil vækst og inflationssikring. Guiden handler om investering i alt fra huse, lejligheder og sommerhuse til hele ejendomme. Læseren får konkrete eksempler på forskellige investeringsstrategier og bliver taget igennem markedstendenser, værdiansættelse, afkastberegning, finansiering, køb og administration. Uanset hvor aktiv en ejendomsinvestor, man har lyst til at være, er der konkrete råd og værktøjer at hente gennem hele bogen.
Uden at overvælde læseren giver bogen en introduktion til et stort og spændende felt. Bogen er den første om emnet målrettet helt almindelige mennesker, der er nysgerrige på egne muligheder på ejendomsmarkedet.

Mængderabat på alle Muusmanns økonomititler: Jo flere bøger, du køber, jo større rabat får du.

  • 2 bøger: 15%
  • 3 bøger: 25%
  • 4 bøger: 30%
  • 5 bøger: 35%

Rabatten indløses automatisk, når du lægger bøger fra serien i din kurv. Læs mere om tilbuddet her: https://muusmann-forlag.dk/den-lille-guide/

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Den lille guide til investering i ejendom
Forfatter Marie Skovgaard
Sider 144
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse Maj 2024
ISBN 978-87-94441-61-2

Om forfatter

Marie Skovgaard

Marie Skovgaard

Marie Skovgaard er advokat og har de sidste 9 år arbejdet med investering, drift og optimering af udlejningsejendomme. Hun sidder som fast udlejerrepræsentant i Københavns huslejenævn og lægdommer ved boligretten på Frederiksberg. Marie er gæsteunderviser i brancheforeningen Ejendom Danmark i fagene Boliglejeret og Erhvervslejeret og medlem af et lejeretligt netværk. Marie har hjemmesiden www.marieskovgaard.dk og Instagramprofilen @marie.skovgaard.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.