Bedre graviditet og fødsel med akupressur - Muusmann Forlag

Bedre graviditet og fødsel med akupressur

Fødselsforberedelse og smertelindring med akutryk – alle kan lære det

129,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 97,46 kr. (-25%)

Lær, hvordan du kan give den gravide akupressur på de punkter, der er designet til at give en hurtigere, mindre smertefuld og ukompliceret fødsel.

Akupressur som fødselsforberedelse hjælper bækkenets led og muskler med at skabe vej for det lille barn. Det modner livmodermunden til at åbne sig, giver kvinden ro i krop og sind og giver kræfter til den store opgave, som en fødsel er.

Lær også et par simple tricks til at afspænde spændte muskler ved hjælp af rebozomassage, der bruges med stor effekt til at få barnet placeret korrekt i bækkenet.

Under fødslen:
Man kan med stor fordel også anvende akutryk under fødslen, fordi det både virker smertelindrende, afslappende, styrkende, beroligende osv. Der er akupressur-punkter, der er designet til at smertelindre, dæmpe blodtryk, lindre kvalme, give ny energi, sætte gang i eller ro på veer, alt efter behov. Således har partneren en brugbar metode til at afhjælpe de forhindringer, der kan opstå undervejs, så behov for medicin og andre indgreb minimeres eller helt undgås.

Efter fødslen:
Akupressur kan bruges, hvis der er behov for fx at løsne en fastsiddende moderkage, hjælpe amningen i gang, mindske blødning, genfinde roen eller give bedre søvn.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Bedre graviditet og fødsel med akupressur
Undertitel Fødselsforberedelse og smertelindring med akutryk – alle kan lære det
Forfatter Catrine Saramarie Marcussen
Sider 96
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse Maj 2018
ISBN 978-87-93575-75-2

Om forfatter

Catrine Saramarie Marcussen

Er uddannet bevægelsespædagog fra Gotvedinstituttet og akupunktør fra Nordisk akupunkturuddannelse. Har 23 års erfaring som underviser og foredragsholder om krop, bevidsthed og sundhed set med lidt andre øjne. Heraf 10 år som underviser i ­motion for gravide, fødselsforberedelse og efterfødsel.

Siden 2010 har Catrine drevet akupunkturklinik, hvor hun hjælper mange kvinder og par med fertilitetsproblemer samt giver gravide fødselsforberedende akupunktur.

Se mere på www.klinik-lyspunkt.dk

Updating…
  • Ingen varer i kurven.