En sund kvindekrop - Muusmann Forlag

En sund kvindekrop

Sundhed, styrke og vitalitet

269,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 202,46 kr. (-25%)

Troværdig og velskrevet bog, der modsat mange andre har fokus på det hele menneske.” – Uddrag fra bibliotekernes anmeldelse
Dette er bogen til kvinder, der ønsker at leve et aktivt liv med et godt helbred. Indgangsvinklen er grundlæggende holistisk – det handler om det hele menneske, om sundhed, kost og livsstil og samspillet mellem krop, sind og ånd. Uden at fokusere på en specifik diæt eller kur guides du, via enkle ændringer, til en velfungerende krop – med en optimal fordøjelse, et stærkt immunforsvar, hormoner i balance, stærke knogler, smuk hud, en hjerne i topform, bedre nattesøvn og mere energi.
Du får den nyeste viden om:
· Det fintfølende maskineri, der får kroppen til at fungere og præstere
· Kostens kolossale betydning
· Plantebaseret mad og plantestoffernes vigtighed
· Hormonforstyrrende stoffer
· Kosmetik, cremer og skjulte hormoner
· Det klimavenlige køkken
Bogens flere end 80 opskrifter, med tilhørende gode tips, er overvejende vegetariske eller veganske og uden gluten, mælk og hvidt sukker. Maden er næringsrig og farvestrålende, den appellerer til sanserne og er ovenikøbet nem at lave i en travl hverdag.
Her er inspiration til mange forskellige sider af et godt og sundt liv, og bogen er opbygget, så den også kan bruges som opslagsbog med mulighed for at plukke i informationerne efter interesse og behov.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel En sund kvindekrop
Undertitel Sundhed, styrke og vitalitet
Forfatter Anne van der Merwede
Sider 253
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Februar 2021
ISBN 978-87-93951-86-0

Om forfatter

Anne van der Merwede

Anne van der Merwede arbejder som ernæringsterapeut, komplementærbehandler,
egoterapeut med undervisning og vejledning i Danmark og Norge, afholder herudover workshops. Hun har i 20 år arbejdet som foredragsholder, behandler, underviser og
skribent. Anne har studeret sammenhængen mellem krop, sind, kost og livsstil, og i bogen kombineres viden og erfaring med hjertelighed. Hun har haft brystkræft for tyve år siden og har siden da samlet viden om, at give kroppen de mest optimale betingelser.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.