Året der gik 2023

Endnu et år er gået, og sikke en omgang! Udover en række fantastiske udgivelser, som vi er helt og aldeles stolte af, har vi deltaget i årets Bogforum og en flot bog har vundet månedens forside hos Bog & Idé.

 


 

Hos Muusmann Forlag har vi haft endnu et skønt år! I løbet af 2023 har vi udgivet mere end 60 nye bøger, og vi har udvalgt en håndfuld fra året der er gået. Du kan se vores fulde udvalg med nyeste udgivelser først ved at klikke her.

 

Mit år 2024

Psykolog og forfatter Mette Holm fyldte 50 år i 2023. Med sit fantastiske univers, store viden og skønne bøger kan hun være stolt af sine præstationer.

I Mit år 2024 får du en kalender, der byder på øvelser og tanker, som giver dig mulighed for at tage styring over dit livs retning og styrke din selvkærlighed.

Det er en personlig dagbog til dig, der vil gøre 2024 til dit år.

Hyggemad

Hyggemad er en af de kogebøger, som bare passer lige ind i danskernes hjerte. Og hvad er mere dansk end hygge?

I bogen finder du et væld af opskrifter, der tillader lidt ekstra hygge både i hverdagen og til anderledes anledninger. Du finder ideer til madpakken, men også ideer til mad, der kræver lidt længere tid, men er hyggeligt at lave.

Mange af bogens opskrifter passer til dig, der har en travl hverdag, men gerne vil have inspiration til nye opskrifter.

 


Bogforum 2023

Årets Bogforum var, som altid, en fantastisk weekend. Vi elsker at møde vores læsere, og vi giver jer mulighed for at møde en lang række forfattere. Vores dygtige forfattere stod klar til en hyggelig snak med alle, der kom forbi forlagets grønne stand, og vil sende en stor tak til alle der deltog.

Det er et kæmpe arrangement, der stables på benene, så tak til både forfattere, ansatte og ikke mindst vores fantastiske læsere.

Vi håber at se lige så mange til næste års Bogforum d. 1-3. november.

 


 

100 danske smådyr

Gennem seks år har fotograf Lars Kristensen fotograferet danske smådyr helt tæt på. Hvert insekt er unikt, og hver eneste billede er utrolig fascinerende og deltajeret.

I bogen bydes du på let fordøjelig viden om hvert enkelt smådyr, og ellers er det bare at påskønne de fantastiske og smukke billeder. Du kan forvente at blive fascineret af den danske naturs dyreliv.

STOLT

STOLT er både en bog og en udstilling. Bogen blev udgivet samme dag, som udstillingen åbnede. Udstillingen består af de 21 folkedragter, der er præsenteret i bogen, og er inspireret af de mennesker som designer Nicholas Nybro har mødt undervejs og i hver enkelt by. Udstillingen kan ses på Design Museum Denmark til og med d. 3 marts 2024. Læs mere om den her.

I oktober vandt bogen desuden månedens forside hos Bog & Idé. Med sin matte overflade, står det smukke billede i kontrast til den gyldne titel.

 

Blandt urter og elverfolk

Blandt urter og elverfolk er endnu en af årets mange populære udgivelser. Den er en hyldest til Moder Jords mange egenskaber og naturlige mediciner.

Marie Lisette Jacobsen – eller Hyldemor – fører dig gennem en vejledning til anvendelse af almindelige urter.

Bogen er fyldt med ro, jordnærhed og harmoni – netop ligesom Hyldemor selv.

Airfryerfavoritter

Airfryeren har taget de danske køkkener med storm. Indenfor de seneste år er den blevet fast inventar i mange hjem.

I bogen finder du opskrifter til hvad airfryeren egentlig kan. Du finder opskrifter til alle dagens måltider, som gør madlavningen særdeles nem og overskuelig. Du finder blandt andet opskrifter på flæskesteg, æggemuffins og alverdens bagværk.

Smagen og duften af jul

Vi elsker julens mange smage. Men vi må ikke glemme duftene. I Smagen og duften af jul bliver du ført gennem en masse opskrifter og dekorationer, der så smukt komplementerer hinanden.

Du bliver præsenteret for en lang række opskrifter, og vi garanterer at der er noget for ethvert niveau. Alt imens kan du lade dig inspirere af de smukke dekorationer, som pynter meget mere end du måske regner med.

Lad dig blive forført af både smagen og duften af den skønne jul.

 


 

Tusind tak for endnu et fantastisk år i bøgernes verden. Vi glæder os til de mange nye udgivelser, I vil møde i 2024.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.