Smagen & duften af jul - Muusmann Forlag

Smagen & duften af jul

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

Smagen og duften af jul inviterer til en fornyet juleoplevelse. Med opskrifter på overdådige julekager, tips til smukke blomsterdekorationer og hjertelige anekdoter viser Anne-Mette Juul Svensson og Bjarne Als, hvordan julen bliver en magisk tid fyldt med kærlighed og kreativitet.

Glazekagedronningen Anne-Mette deler sine opskrifter på overdådige julekager, mens Bjarne, Kgl. Hofleverandør og blomsterkunstner, inspirerer med sin dekorative blomstermagi. Sammen skaber de en unik juleverden, hvor smag og æstetik forenes i en uforglemmelig fejring af julen.
Velkommen til en kulinarisk og visuel rejse, der vækker alle dine sanser og fylder dit hjerte med juleglæde.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Smagen & duften af jul
Forfatter Anne-Mette Juul Svensson, Bjarne Als, Bering House of Flowers
Sider 249
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2023
ISBN 978-87-94441-43-8

Om forfatter

Anne-Mette Juul Svensson

Anne-Mette Juul Svensson

Anne-Mette Juul Svensson er født i 1983 og har en kandidatgrad fra RUC i psykologi og sundhedsfremme og sundhedsstrategier. Hun arbejder til daglig i Rigspolitiet. Anne-Mette er billedkunstner og passioneret og autodidakt kagenørd, der har googlet og instagrammet sig til viden og ikke mindst erfaring med moussekager, chokoladearbejde og i særdeleshed glazekager. Af og til holder Anne-Mette kurser hjemme hos sig selv i glaze. I dag er Anne-Mette bl.a. blogger for Callebaut Nordic.

Bjarne Als

Bjarne Als, Bering House of Flowers

Bjarne Als, født i 1965 og opvokset i Fredensborg, indledte sin karriere som blomsterdekoratør allerede som 11-årig. Han arbejdede som blomsterbinder og medhjælper på Country House i Fredensborg. I 1982 begyndte han sin elevtid hos Erik Bering, The House of Flowers Aps, og sammen udførte de opgaver for både det danske og internationale kongehuse.
I 2003 blev Bjarne Als udnævnt til Kongelig Hofleverandør og overtog forretningen efter Erik Bering. Privat er Bjarne gift med Hanne og har 2 børn.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.