Den store gør det selv-bog om JUL

Nye kreative ideer til din egen hjemmelavede jul

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

I tråd med tidens tendenser til mere nørkleri og hjemmegjorte sager er julen det perfekte tidspunkt at folde sine kreative vinger ud. Denne bog vil sprede glæde, fordi man laver tingene selv, og ikke mindst fordi man kan lave tingene sammen med andre.  Bogen viser eksempler på utraditionelle kranse til døren, sjov spiselig pynt, personlig indpakning af gaver og masser af al den pynt, man selv kan lave. Der er fokus på at bruge materialer, man har ved hånden. Genbrug og redesign af eksisterende ting er i fokus, så man ikke skal bruge en formue på materialer. Bogen kommer omkring alle de traditionelle ting, vi ønsker at lave i juletiden, på en sjov og moderne måde. Der er udførlige forklaringer på, hvordan tingene laves, hvor man kan finde materialerne, og hvilke redskaber man ikke kan undvære som DIY’er.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Den store gør det selv-bog om JUL
Undertitel Nye kreative ideer til din egen hjemmelavede jul
Forfatter Lene Nissen
Sider 209
Format 210 x 270 mm
Omslag Softback
Udgivelse November 2020
ISBN 978-87-94086-28-8

Om forfatter

Lene Nissen

Designer og stylist Lene Nissen skriver og laver DIY-artikler til både aviser, blade og magasiner herhjemme. Hun har tidligere arbejdet som designer i modebranchen, hvilket skinner igennem i hendes sikre farvevalg og spændende sammensætning af materialer. Hun er altid et skridt foran og kan se, hvilke tendenser der rører sig, også inden for de sjove DIY-projekter.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.