Stolt - Muusmann Forlag

Stolt

349,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 262,46 kr. (-25%)

Vinder af Månedens Forside Oktober 2023 hos Bog & Idé

Tag med på en inspirerende rejse gennem Danmark i selskab med modedesigner Nicholas Nybro. Turen går til 21 forskellige egne af landet, som har inspireret Nybro til at skabe 21 enestående dragter. Hver enkelt dragt er designerens bud på en nutidig egnsdragt.

I denne bog deler Nybro sine tanker og refleksioner og den designproces, der har ført til de færdige værker. Han giver derved et unikt indblik i, hvordan han har fundet inspiration i nærmiljøet og formået at omsætte den til kunstneriske udtryk. Bogen byder ikke kun på ord, men også på et utal af visuelle oplevelser, idet de subtile nuancer, detaljerne og essensen af hvert enkelt værk er rigt dokumenteret gennem Thomas Catos fotos.

STOLT er mere end en historie om modedesign og kreativitet. Det er også en beretning om danskerne og dansk identitet, som ligger Nicholas Nybro meget på sinde: “Danskerne er et STOLT folkefærd, og på min rejse har jeg mødt stolthed. Stolthed kan være individuel, stolthed kan være en fællesskabsfølelse, men vi må aldrig få folk til at føle, at de er stolte på en forkert måde.”

De 21 byer og egnsdele er Valby, Amager, Ærø, Strynø, Christiania, Svanholm, Sønderborg, Højer, Fanø, Esbjerg, Randers, Aarhus, Roskilde, Vollsmose, Tisvilde, Nykøbing Falster, Herning, Billund, Hirtshals, Aalborg og Nørrebro.

“En virkelig spændende udgivelse, der fint formidler Nicholas Nybros projekt. Bogen er en visuel fryd at bladre igennem, men for at få det fulde udbytte bør den nærstuderes. Er man interesseret i design og processer, kan man hente meget inspiration i både tekst og fotos.” – Bibliotekernes anmeldelse. 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Stolt
Forfatter Nicholas Nybro
Fotograf Thomas Cato
Sider 253
Format 240 x 270 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Oktober 2023
ISBN 978-87-94360-96-8

Om forfatter

Nicholas Nybro - Stolt . Muusmann Forlag

Nicholas Nybro

Nicholas Nybro (født 1981) er designer og kendt for at arbejde med mode, design og kunst. Nybro er uddannet fra Designskolen Kolding, har arbejdet på Kunsthøjskolen i Holbæk og undervist på Kunstakademiets Designskole og Den Skandinaviske Designhøjskole. Han har afholdt utallige modeshows og stået for kostumer og scenografi til film, tv og teaterproduktioner i ind- og udland. Derudover kendes Nybro fra sin medvirken i diverse radio- og tvprogrammer, bl.a Er du Sunshine (2019) og Vild med Dans – han var i sæson 2016 den første, der røg ud.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.