100 danske smådyr

Helt tæt på

269,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 202,46 kr. (-25%)

“Insekterne i den danske natur er fulde af detaljer og farver, og med Lars Kristensens smukke og knivskarpe makrofotos, kan man kun blive betaget af den variation og skønhed, insekterne har.”
– Bibliotekernes anmeldelse

Pragtbuksebi. Sortplettet blåfugl. Purpurmåler. Biulvguldhveps. Den danske natur er fuld af smukke og fascinerende smådyr, som slet ikke får den anerkendelse og opmærksomhed, som de fortjener.

Igennem de sidste seks år har naturfotograf Lars Kristensen fotograferet insekter og spindlere i det meste af Danmark. Formålet er igennem smukke, detaljerede og farverige billeder at vise, hvor enestående de mindste dyr i den danske natur er, også når man kommer helt tæt på.
Bogen indeholder billeder af 100 forskellige smådyr, fra almindelige arter, som kan ses i haven, til de helt sjældne, der kun lever få steder på helt specielle naturlokaliteter.
Alle er de unikke og smukke på hver deres måde, og så små de end er, bidrager de alle sammen til at opretholde balancen og skønheden i vores natur.
Bogens forord er skrevet af biolog Morten D.D. Hansen.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel 100 danske smådyr
Undertitel Helt tæt på
Forfatter Lars Kristensen
Sider 229
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Oktober 2023
ISBN 978-87-94360-85-2

Om forfatter

Lars Kristensen - 100 danske smådyr - Muusmann Forlag

Lars Kristensen

Lars Kristensen er selvudlært naturfotograf med speciale i makrofotografi, dvs. fotos af de mindste dyr i naturen. Han har fotograferet på et professionelt plan siden 2018. Ved siden af sit job som politibetjent driver han den lille fotovirksomhed Photobykristensen. Her sælges blandt andet plakater af de danske smådyr til private og til fx kommuner og virksomheder. Se mere på www.photobykristensen.dk og Instagramprofilen macrobykristensen. Forfatteren leverer makrobilleder til WWF – Verdensnaturfonden, og flere af hans billeder har været med i forskellige danske og udenlandske magasiner. Han har vundet flere naturfotokonkurrencer og har haft billeder med på diverse fotoudstillinger.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.