Oplev Vadehavet - Vadehavsbilleder - Muusmann Forlag

Vadehavsbilleder

Naturen i evig forandring

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Det evigt foranderlige Vadehav og marsken i det sydlige Danmark, her set igennem kameraets objektiv, er en del af verdens naturarv og dermed et bevaringsværdigt område.

Ud over at være et fantastisk naturfænomen på grund af tidevandet udgør Vadehavet og marsken et betydningsfuldt naturligt leveområde for bevarelse af biologisk mangfoldighed – inklusive områder, som indeholder truede arter med særlig universel værdi.

Fotograf Lars Roed er med sine mange vadehavsbilleder med til at forevige dette truede reservat.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Vadehavsbilleder
Undertitel Naturen i evig forandring
Forfatter Lars Roed, Sanne Lotus Birkmose
Sider 194
Format 240 x 223 mm
Omslag Hardback
Udgivelse April 2022
ISBN 978-87-94258-31-9

Om forfatter

Lars Roed

Den prisvindende landskabs- og vadehavsfotograf Lars Roed, har fokus på hele Vadehavet og al dets skønhed. Han har på egen krop mærket, hvordan dette prægtige landskab kan have en helende effekt. Hele hans rejse med Vadehavsbilleder startede nemlig med et stressforløb, hvor naturoplevelserne gennem kameraet blev en stor del af hans vej tilbage til en stressfri hverdag. Han har vundet en del priser og anerkendelse ved store internationale fotokonkurrencer, og har været udtaget til det danske foto-landshold tre gange. Derudover ejer han Galleri Vadehavet i Ribe og udstiller løbende rundt omkring i Danmark.

Sanne Lotus Birkmose

Lars har valgt Sanne Lotus Birkmoses tekster til sine smukke billeder, da hun forstår hans tanker om og følelser for naturen samt hans passion for det perfekte billede. Sanne har oprindeligt en danskfaglig universitetsbaggrund, men arbejder nu med terapeutisk behandling, hvor bl.a. natu- ren spiller en stor rolle.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.