9 bøger til efterårsferien | Muusmann Forlag

9 bøger til efterårsferien

Er du så heldig at holde lidt efterårsferie? Hvad end du er til hygge med hobby og håndværk, eventyr med børnene eller lange vandreture i det efterhånden gyldne landskab, så har vi en bog til dig 🍁

Her får du vores bud på 9 bøger til efterårsferien, der kan kickstarte din ferie på allerbedste manér og holde dig underholdt hele vejen igennem.


3 bøger til de kreative


1. Bushcraft i Norden

Bushcraft i Norden Jesper Hede, bøger til efteråret fra Muusmann Forlag

Bliv et med naturen i din efterårsferie og lær at begå dig i vildmarken.

Bushcraft i Norden giver inspiration til alverdens projekter i naturen, og den tager dig i hånden gennem projekterne trin for trin, hvor du kan lære om alt fra at bygge et shelter til at finde og genkende spiselige blomster og planter i naturen.

Køb Bushcraft i Norden her

 

 


2. Himmel, hav & hæklede halstørklæder

Himmel, hav og hæklede halstørklæder af Maria Buck Jensen, Muusmann ForlagEr du en haj til at hækle? Eller vil du gerne lære det? Bogen her indeholder en række enkle, stilrene og inspirerende opskrifter, som du nemt kan følge til punkt og prikke. Men du kan også freestyle og variere opskrifterne, så de passer til netop dig.

Hvad end du er ‘mønsterbryder’ eller ej, så er der hækleopskrifter til dig. Og så tager bogen dig endda med rundt i den danske natur og viser de bedste steder at hækle i fred og flot natur.

Køb Himmel, hav & hæklede halstørklæder her

 

 


3. Tasker

Tasker Simple sy-opskrifter og inspirerende tips af Tina Benfeldt Levring, opskrifter på tasker, Muusmann Forlag

Vil du gerne bruge efterårsferien på at være lidt ekstra kreativ? Den her bog er en sybog til dig, der kan lide at sy tasker – eller som bare gerne vil lære hvordan.

Alle kan være med, da du får en udførlig vejledning med tekst og billeder til, hvordan du syr taskerne. Du får 12 smarte og funktionelle opskrifter, som kan varieres på mange måder, så du nemt kan skræddersy taskerne som du synes.

Køb Tasker her

 


3 bøger til børnefamilien


1. Friluftsrollinger

Friluftsrollinger Sådan kommer du ud i naturen med dine små børn af Julie Pio Kragelund, bøger til efterårsferien og friluftsliv, Muusmann Forlag

En perfekt aktivitet med børn er at komme udenfor i naturen. Børnene får set noget nyt, og den friske luft gør godt for hele familien. Men hvordan kommer I lettest ud af døren? Og hvordan undgår man at pakke unødvendigt meget (eller for lidt) til turen eller nedsmeltninger hos børnene?

Hvilke aktiviteter passer til de forskellige aldre, og kan man egentlig skifte en ble i en kano? Alt dette hjælper Friluftsrollinger dig med. God tur!

Køb Friluftsrollinger her

 


2. Bålmad for børn

Bålmad for børn af Eva Helbæk Tram og Nicolai Tram, bøger til efteråret, Muusmann Forlag

Familien Tram har endnu engang fremtryllet den skønneste bog om bålmad. Denne gang har deres to sønner været med til at udvælge opskrifter og gøre Bålmad for børn til den helt perfekte kogebog for hele familien.

Så skynd jer at tænde op i bålet og nyd retter som pandekager, æb­leskiver og chili con carne. Men også nye retter såsom Finns hoisinruller, quesadillas, sliders og hjemmelavede cup-noodles.

Køb Bålmad for børn her

 

 


3. Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker

Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker af Julie Pio Kragelund og Sophie Hastrup Christensen, bøger til efteråret, Muusmann Forlag

Du får konkrete råd til, hvad man kan lave med små børn i Danmarks fem dejlige nationalparker. Den er spækket med inspiration og vejledning til forskellige aktiviteter som vandring, orienteringsløb, cykling, mountainbike, surf, vandhulseventyr, naturleg og overnatning i det fri. Der er aktiviteter for familier med børn mellem 0-6 år.

Køb Friluftsrollingers favoritter i de danske nationalparker her

 

 


3 bøger til naturelskeren


1. Jenter på eventyr

Jenter på eventyr, Fællesskab og outdoor-oplevelser i Danmark af Nikoline Skaarup og Tine Ewé Jensen, bøger til efteråret, Muusmann ForlagMangler du inspiration til, hvad du kan lave af aktiviteter i efterårsferien? I denne bog får du ideer til gode oplevelser, hvad end du bor på Bornholm, Fyn, Sjælland og hovedstaden eller i Jylland.

Kom med på mountainbiking, SUP, vandreture og ø-hop. Det kræver bare dig, en god veninde og en lille ja-hat at komme ud!

Køb Jenter på eventyr her

 

 

 


2. Hverdagseventyr

Hverdagseventyr, Friluftsliv og eventyr året rundt af Mette Arleth, bøger til efteråret, Muusmann ForlagHvad er bedre end at bruge efterårsferien på lidt eventyr? Det gode er, at det kan findes lige ude foran din egen hoveddør, for hverdagseventyr er så bestemt en ting! Du kan tage på telttur i baghaven, bogstavelig talt gå alle veje i din by eller spise din frokost i skoven.

Alt sammen er små eventyr, som beriger din dag.  Så afsted med dig!

Køb Hverdagseventyr her

 

 


3. Vandring i Europa

Vandring i Europa, 22 spændende og uspolerede vandreruter af Lis Nielsen, bøger til efteråret, Muusmann Forlag

Elsker du at spænde vandrestøvlerne? I så fald er bogen her klar til at inspirere til din næste vandreoplevelse. Vægten er lagt på såvel kendte som ukendte oplevelsesrige og unikke vandreruter. Der er hele 22 vandreruter at finde i bogen, hvor halvdelen er kvalitetsruter, som alle vandrelystne kan være med på. Den anden halvdel er til den mere garvede eventyrer, som har mod på en udfordring.

Køb Vandring i Europa her

 

 

 


 

Har du hørt om Grønne hjerter?

Grønne hjerter er en medlemsklub for alle, hvis hjerter banker for en grønnere og mere nærværende verden. Ønsker du også at øge fokus på de grønne valg, sundhed, bæredygtighed, naturen, ro og givende oplevelser, er Grønne hjerter-fællesskabet noget for dig.

Dit Grønne hjerter-medlemskab giver dig bl.a. fast 25% på alle Muusmann Forlags bøger og månedens bøger til 50%. Du får også rabat på en række produkter fra virksomheder, der arbejder for grønnere cirkulære processer.

Medlemsskabet koster 29,-/måned uden binding.

Læs mere om fællesskabet og fordelene her

Du får altid 25% på Muusmann Forlags bøger og mange andre fordele med et Grønne hjerter medlemskab. Tilmeld dig her

Updating…
  • Ingen varer i kurven.