Drab - Vinger før tid - Muusmann Forlag

Vinger før tid

En personlig beretning om drab, sorg, svigt og retfærdighed

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

Ikke nok med at bogen er medrivende, den er også hjerteskærende. For selvom Malene går i løsnings- og analyse mode, så har hun været ude for noget af det mest forfærdelige, et menneske kan komme ud for.” – Citat af Claus Henriksen (bogblogger.dk)

 

Om bogen

I denne barske og bevægende beretning fortæller Malene Hasselblad uforskønnet om mødet med ond­skaben, den af­grundsdybe sorg og et grotesk svigt fra ­systemet i forbindelse med drabet på hendes mor i den sag, der er kendt som Serie­mordene på Østerbro.

Malene inddrager læseren i den grufulde drabssag fra den første mistanke til domsfældelsen. Det er en personlig, vedrørende og modig beretning om at miste, men ikke miste sig selv. Om at bevare modet og finde styrke trods de mest umenneskelige udfordringer. Og om ene kvinde at sætte sig op mod systemet i håb om refleksion og forandring, med den klare mission at forhindre, at noget lignende sker i fremtiden. En søgen efter mening i meningsløsheden. Retfærdighed i uretfærdigheden.

Med hudløs ærlighed og autenticitet beskriver Malene, hvad sorgen kan bryde ned, men også hvor meget vi som mennesker er i stand til at bygge op igen med sorgen som transformerende kraft. Hendes viljestyrke inspirerer til at finde nye veje og viser os, at viljen til at skabe skaber viljen til at kunne. Hun skildrer det sårbare og ensomme møde med omgivelserne, som er præget af berøringsangst, og minder os om det eviggyldige spørgsmål: Får vi det ud af livet, som vi ønsker?

Essentiel læsning, som rører og berører, og som henvender sig til alle, der har mistet, eller som kender nogen, der har mistet. Dernæst er det en hårrejsende true crime-historie, der i sine chokerende detaljer vil ryste enhver læser.

Udgives af Op Publish i samarbejde med Muusmann Forlag.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Vinger før tid
Undertitel En personlig beretning om drab, sorg, svigt og retfærdighed
Forfatter Malene Hasselblad
Sider 424
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Juli 2020
ISBN 978-87-93951-14-3

Om forfatter

Malene Hasselblad

Malene Hasselblad (f. 1970) er forfatter, foredragsholder, tv-vært og iværksætter med flere virksomheder under den kreative paraply. Hun er autodidakt kunstner og har tidligere flittigt udstillet sine farverige acrylmalerier og drevet Forlaget Syntaks. Malene er uddannet stresskonsulent, coach og mindfulness-instruktør og er desuden ambassadør for Foreningen Livsnettet, en non-profit-forening, der bekæmper social ensomhed.

Malene har tidligere udgivet bøgerne: Hvad er det lige med os kvinder?! (2003), Phillip Phims Phantasier (2009), Når kærlighed gør nas (2010), 40 min bare røv (2011) og Numsetrolde & Nokkefår – Fra A til Å, det rimer vi på (2012).

Updating…
  • Ingen varer i kurven.