Vild med æbler - Muusmann Forlag

Vild med æbler

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

“Inspirerende kogebog med lækre og enkle opskrifter, der vil falde i god jord i de fleste familier. Opskrifterne er nemme at gå til og fotografierne er indbydende.” 
– Lektørudtalelse, DBC

Vild med æbler opfordrer Marie Melchior dig til at bruge æbler som en fast ingrediens i dit køkken.

Æbler er sunde og fyldt med vitaminer. Da der er masser af æbler i Danmark, er der ikke langt fra træ til tallerken, så det er en meget klimavenlig spise. Og så er den ovenikøbet billig.
Æbler kan spises rå, stegte, dampede, moste, revne, bagte, syltede og i supper. Mulighederne er mange. I Vild med æbler finder du masser af inspiration til at bruge æbler morgen, middag og aften.
Kogebogen indeholder 40 opskrifter, hvor æbler har hovedrollen: i morgenmad, supper, salater, fiske- og kødretter, desserter, kager, marmelade, chutney m.m.
Opskrifterne er nemme og enkle, og du får masser af æbletips om alt fra opbevaring og ernæring til anvendelse – og lidt om æblets historie.
Med Marie Melchiors mange fristende opskrifter bliver du helt sikkert VILD MED ÆBLER

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Vild med æbler
Forfatter Marie Melchior
Fotograf Betina Hastoft
Sider 129
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Juli 2023
ISBN 978-87-94258-62-3

Om forfatter

Marie Melchior

Madskribent og -stylist, kogebogsforfatter og madblogger. Hendes store kærlighed til mad blev til hendes arbejde, da hun startede Marie’s Køkken og arbejdede som kogekone. I de seneste 16 år har hun som madskribent publiceret inspirerende hverdags- og festmad til danske og udenlandske magasiner.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.