Tomater

Opskrifter fra køkkenet på Garden of Lemons

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

Tomater er en af de mest solgte grøntsager i verden, og med mere end 80 nye opskrifter fra køkkenet på Garden of Lemons giver bogen TOMATER indblik, viden, ideer og inspiration til at anvende tomater i supper, salater, pasta og ris såvel som i det søde køkken. Bogen giver desuden ideer til at konservere tomaten i chutney, harissa og pureer, så den gode smag kan nydes fra egne glas hele året rundt.

Opskrifterne stammer fra kokkene Henrik Vilain & Ingo Schauser, der også står bag de højt roste kogebøger CITRONER (2020), OLIVEN & OLIVENOLIE (2021) og AVOCADO (2022).
Inspirationen til bogen udspringer af stedets store køkkenhaver, og maden i bogen er mættet af farver, dufte og de mest vidunderlige smage og teksturer. Opskrifterne er lækre og raffinerede, men på samme tid nemme at overskue og lige til at gå til.
Opskrifterne er vegetariske, men bogen er for alle, der ønsker at spise mere grønt og er nysgerrige efter at få nye ideer til mad og tilbehør.
TOMATER er en smuk og stemningsfuld kogebog med billeder fra haverne på Garden of Lemons, som kogebogen er skabt i.
Denne bog er simpelt hen biblen om tomater!”
– Kirsten Skaarup, Kirstenskaarup.dk
Det er en helt usædvanlig smuk kogebog de to herrer Henrik Vilain og Ingo Schauser har begået.”
Kulturinformation, ✮✮✮✮
“Virkelig indbydende opskriftsbog, der visuelt er en lækkerbisken. (…) Flot bog til feinschmeckere.”
– Lektørudtalelse, DBC

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Tomater
Undertitel Opskrifter fra køkkenet på Garden of Lemons
Forfatter Henrik Vilain og Ingo Schauser
Sider 240
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Juni 2023
ISBN 978-87-94258-50-0

Om forfatter

Henrik Vilain og Ingo Schauser

Henrik Vilain og Ingo Schauser har sammen skabt det kulturelle refugium Garden of lemons syd for Granada. Man spiser godt i den andalusiske oase. Med en baggrund som professionelle klassiske musikere stod det ikke naturligt skrevet i kortene, at de skulle arbejde med mad og skrive en kogebog, men de har altid begge haft lyst til god mad, vin og fællesskab omkring bordet.
De har boet flere år i Frankrig og Italien, rejst meget, givet koncerter verden rundt og undervejs oplevet mange landes køkkener og traditioner. Desuden arbejdede Henrik i løbet af sine musikstudier i Paris på den 2-stjernede Michelin-restaurant Apicius. Ingo og Henrik elsker at lave mad, opleve kultur og mennesker – og få ideer til nye retter på Garden of lemons.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.