Avocado opskrifter i - AVOCADO - Muusmann Forlag

Avocado

Opskrifter fra køkkenet på Garden of Lemons

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

“Smuk, sansemættet bog, der yder avokadoen den respekt, som den fortjener.” 
– Lektørudtalelse, DBC

Avocado er en af de mest populære fødevarer i verden, og den er fantastisk at bruge i alle dagens måltider. Kogebogen AVOCADO fejrer frugten i mere end 70 opskrifter til morgenmad, dips, snacks, salater, supper, pasta, bistroklassikere, kager og desserter.

Opskrifterne stammer fra køkkenet på den sydspanske finca Garden of Lemons, der også står bag kogebøgerne CITRONER og OLIVEN & OLIVENOLIE.

Retterne udspringer af traditionen for antipasti, tapas, meze og amuse bouches – kært barn har mange navne. Det er mad, hvor råvarer og inspiration kommer direkte fra stedets store køkkenhaver. Opskrifterne er unikke, lækre og raffinerede, men på samme tid nemme at gå til.
Maden i bogen er vegetarisk og mættet af farver, dufte og de mest vidunderlige smage og teksturer. Bogen er dog ikke kun for vegetarer, men for alle, der ønsker at spise mere grønt og er nysgerrige efter at få nye ideer til mad og tilbehør.
Avocado har i århundreder været en vigtig næringskilde i køkkener verden rundt, og bogen fortæller undervejs avocadoens kulturhistorie.
AVOCADO er en smuk og stemningsfuld kogebog med billeder fra Garden of Lemons og det betagende andalusiske landskab, som kogebogen er skabt i.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Avocado
Undertitel Opskrifter fra køkkenet på Garden of Lemons
Forfatter Henrik Vilain og Ingo Schauser
Sider 200
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback
Udgivelse September 2022
ISBN 978-87-94258-18-0

Om forfatter

Henrik Vilain og Ingo Schauser

Henrik Vilain og Ingo Schauser har sammen skabt det kulturelle refugium Garden of lemons syd for Granada. Man spiser godt i den andalusiske oase. Med en baggrund som professionelle klassiske musikere stod det ikke naturligt skrevet i kortene, at de skulle arbejde med mad og skrive en kogebog, men de har altid begge haft lyst til god mad, vin og fællesskab omkring bordet.
De har boet flere år i Frankrig og Italien, rejst meget, givet koncerter verden rundt og undervejs oplevet mange landes køkkener og traditioner. Desuden arbejdede Henrik i løbet af sine musikstudier i Paris på den 2-stjernede Michelin-restaurant Apicius. Ingo og Henrik elsker at lave mad, opleve kultur og mennesker – og få ideer til nye retter på Garden of lemons.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.