Morgenmad

Spis dagen godt i gang

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Er du kørt fast med den samme flade ostemad eller de tørre havregryn morgen efter morgen? Fortvivl ikke, for med Marie Melchiors nye bog, Morgenmad, løber du ikke tør for ideer, der matcher dit liv – uanset om det er en hektisk mandag morgen eller en stille søndag.

Morgenmad indeholder 69 nemme, lækre opskrifter, der guider dig til både lyn-morgenmaden på farten, veggie-morgenmaden, morgenmaden til mange, hangover-morgenmad, morgen­cocktails og alle andre tænkelige morgensituationer … hvor de fleste opskrifter kan bikses sammen på mellem 2-15 minutter.

Ud over inspiration til din morgenmad deler Marie Melchior ud af sine tips til det perfekte æg, den sprødeste granola og hjemmebagte boller, der imponerer i duft og smag.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Morgenmad
Undertitel Spis dagen godt i gang
Forfatter Marie Melchior
Fotograf Betina Hastoft
Sider 169
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Februar 2018
ISBN 978-87-93575-66-0

Om forfatter

Marie Melchior

Madskribent og -stylist, kogebogsforfatter og madblogger. Hendes store kærlighed til mad blev til hendes arbejde, da hun startede Marie’s Køkken og arbejdede som kogekone. I de seneste 16 år har hun som madskribent publiceret inspirerende hverdags- og festmad til danske og udenlandske magasiner.

Betina Hastoft

Betina er en af Danmarks dygtigste og mest anerkendte madfotografer. Hun har været selvstændig fotograf siden 2006. Betina Hastoft er specialist i at få mad til at leve og se uimodståeligt ud på billeder. Hun er leverandør af mad og livsstil billeder til en lang række magasiner i Danmark og udlandet.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.