To mand og en trykkoger

Comeback til en klassiker

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Det moderne køkkens bedst bevarede hemmelighed! “Italienerne, amerikanerne, inderne og kineserne har været i gang i årtier. Hvorfor er Danmark ikke med i det fine selskab af trykkoger-brugere? Nu skal vi med på bølgen.”

Det mener de to glade madentusiaster og forfattere Dennis Grydholdt Hansen og Jonas Gerdes Vigkilde. De har brugt de sidste mange måneder i køkkenet på at afprøve og udvikle 45 unikke og simple opskrifter med deres nye, moderne trykkogere. Kogebogen giver en dejlig uformel og hyggelig beskrivelse af letheden ved at bruge en trykkoger. Samtidig er den spækket med sjove historier, gode tips, lun humor og personlige stemningsbilleder, hvilket i høj grad er med til at give bogen sit særpræg.

“Når man først har brugt en trykkoger én gang, leverer man den aldrig tilbage igen. Man sover med den i stedet. Den er uden tvivl det bedste nye bekendtskab, vi har gjort de sidste 10 år – og en af os er endda blevet far.” Det er forfatternes konklusion efter en sommer i selskab med deres trykkoger.

To mand og en trykkoger rammer en helt ny trend i køkkenet. Hurtig, nem og lækker mad til familien, gæsterne, vennerne eller pigen på den første date.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel To mand og en trykkoger
Undertitel Comeback til en klassiker
Forfatter Dennis Grydholt Hansen, Jonas Gerdes Vigkilde
Fotograf Ib Sørensen
Sider 160
Format 220 x 220 mm
Omslag Hardback
Udgivelse November 2014
ISBN 978-87-92746-74-0

Om forfatter

Dennis Grydholt Hansen

Har arbejdet med international handel de seneste 15 år, heraf de sidste 5 år som selvstændig erhvervsdrivende. Sin helt store passion udøver han i fritiden i køkkenet. Her laver han mad hver eneste dag og helst med fedt udstyr og lækre råvarer.

Jonas Gerdes Vigkilde

Kok, hjemkundskabslærer og foredragsholder. Jonas Gerdes Vigkilde har arbejdet som kok i Italien, Ebeltoft og København. Er uddannet hjemkundskabslærer og har flere års erfaring som folkeskolelærer. Jonas var blandt de få udvalgte inviteret med i Fødevareministeriets måltidstænketank, hvor han var med til at udarbejde en række nationale måltidsråd. Jonas har en kæmpe interesse i at få gjort madlavning til en sjov, god og lærerig oplevelse, hvor der skal smages og leges, og hvor respekten for både maden og hinanden er i højsædet.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.