FORUDBESTILLING: TÆRTER

Salte, søde, store og små

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

Intet er mere appetitvækkende end en varm, duftende tærte, som netop er kommet ud af ovnen. En tærte kan det hele. Den er perfekt til en buffet, en dejlig frokost og selvfølgelig til aftensmad. Hvad med en sprød tærte med fisk og skaldyr? Eller en tærte med kød og knald på krydderierne? I bogen er der opskrifter på det hele, herunder også et helt kapitel med vegetartærter. Her er lækre lune tærter, der serveres direkte fra ovnen med en frisk salat til, samt små, delikate tærter, der fungerer som appetizers før middagen. Og så er der naturligvis masser af søde tærter med frugt, bær eller chokolade, som enten kan serveres lune eller kolde og gerne med is, flødeskum eller en sød creme til.

Opskrifterne er nemme at gå til, og man kan ved hver opskrift se, præcis hvor lang tid det tager at tilberede dem. Der er også serveringsforslag og forslag til variationer, ligesom bunde og fyld naturligvis kan kobles på kryds og tværs efter behag. De fleste af tærterne kan man tilberede i god tid og så blot lune dem i ovnen, inden gæsterne kommer.

Info

Titel FORUDBESTILLING: TÆRTER
Undertitel Salte, søde, store og små
Forfatter Camilla Lawes
Fotograf Betina Hastoft
Sider 113
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Juli 2024
ISBN 978-87-94441-55-1

Om forfatter

Camilla Lawes

Camilla Lawes

Camilla Lawes er vild med mad. Hun madskribent, blogger og foodstylist og ophavskvinde til flere kogebøger – blandt andet Mad til mange, Boost din sundhed, Kagetid, Appetizer deluxe og Afternoon Tea. Også læsere af dameblade og internationale madmagasiner har kunnet lade sig inspirere af hendes opskrifter. Camilla Lawes har altid interesseret sig for mad og bruger en stor del af sin tid i køkkenet, hvor hun eksperimenterer med nye opskrifter og ideer. Hun har også sit eget cateringfirma, hvor hun leverer mad til både større arrangementer og intime middage. Og det var lige præcis midt i madlavningen til et middagsselskab, at ideen til denne bog opstod.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.