Syng! Du kan godt

En håndbog for brusebadssangere

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

“Selve opbygningen og beskrivelserne er meget pædagogiske og bogen gentager, at alle kan være med og at alle kan lære at synge.” – Citat fra bibliotekernes anmeldelse

 

Om bogen 

Mange mennesker – og mange flere, end man skulle tro – har en overbevisning om, at de ikke har en tone i livet. Måske har blot en enkelt utilsigtet bemærkning i deres barndom fået dem til at gemme sangstemmen langt væk og melde sig ud af det fællesskab, det er at synge sammen.

Det vil musikpædagog Pia Bohr Scharling med sine mere en 30 års virke som sanglærer gerne ændre på. I et lettilgængeligt, u-akademisk sprog giver hun inspiration og opmuntring til, hvordan man ved hjælp af helt enkle metoder og øvelser kan komme i gang med at synge eller udvikle sin sangstemme.

Undervejs indgår også små personlige case-historier om mennesker, som tidligere har været dømt ude som ‘falsk-sangere’, men via en simpel sangtræning har opdaget, at de faktisk har en fin sangrøst. Endelig giver tre professionelle sangundervisere i små interviews deres bud på, hvad det vil sige at være musikalsk.

Forordet er skrevet af Helle Skaarup, forstander på Løgumkloster Refugium, hvor bogens forfatter hvert år holder et weekendkursus med titlen ’Hver fugl synger med sit næb’ – et særdeles populært kursus, der henvender sig til mennesker, der ikke selv tror, de kan synge.

Med denne bog inviteres en stor gruppe mennesker til at tage del i sangen, og det overordnede, gode budskab er, at alle kan lære at synge.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Syng! Du kan godt
Undertitel En håndbog for brusebadssangere
Forfatter Pia Bohr Scharling
Sider 112
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse September 2020
ISBN 978-87-93951-53-2

Om forfatter

Pia Bohr Scharling - Syng! Du kan godt - Muusmann Forlag

Pia Bohr Scharling

Pia Bohr Scharling er uddannet musikpædagog fra
Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 1984 og har siden specialiseret sig i at undervise begyndersangere. Hun har desuden arbejdet som stemmecoach og sanger hele sit liv.
I 2014 startede hun det lille kulturrejsebureau PUST Rejser, som fra begyndelsen var baseret på sang- og musikkurser afholdt i en lille italiensk landsby, Castel Vittorio i Ligurien, hvor hun også står bag den årlige musikfestival, Festival dell’Alta val Nervia. I dag har hun også kunst- og gastronomirejser til andre steder i Italien, men hendes hjerte banker dog stadig for sang
og sangpædagogik. Hun underviser stadig lejlighedsvist bl.a. på Løgumkloster Refugium – og i Italien.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.