Stagefight - Muusmann Forlag

Stagefight

Den nye motionsform

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Vi kender alle til stagefight, også selvom vi måske ikke ved det. Stagefight er nemlig en betegnelse for kamp og slagsmål på film eller i teateret. Det er en disciplin, der blander skuespil og kampsport og giver en illusion om, at en scenisk kamp er ægte.

Men stagefight er ikke kun for professionelle skuespillere og stuntmen. Det er også for dig, der har lyst til at træne din krop, din mentalitet og dine følelser samtidig. Denne bog lærer dig at bruge stagefight som ny motionsform.
Stuntman og skuespiller Micki Stoltt gennemgår alle de basale teknikker, der skal til for at komme godt i gang med stagefight-træningen. Du får viden om slag, spark, fald, tips og tricks og indblik i videnskaben bag.
Stagefight er henvendt til alle, der vil kæmpe for et bedre liv. Det er en unik metode, der giver mulighed for at komme i kontakt med sin indre vildskab og sine store følelser. Igennem stagefight forløser vi vores fortrængte følelser og deres kropslige spændinger, så de ikke stopper os fra at leve et sundt liv, men derimod bliver kilden til kraft i vores hverdag.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Stagefight
Undertitel Den nye motionsform
Forfatter Micki Stoltt
Sider 195
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse April 2023
ISBN 978-87-94360-30-2

Om forfatter

Micki Stoltt - Stagefight - Muusmann Forlag

Micki Stoltt

Micki Stoltt er kendt som skuespiller fra flere film serier, herunder Netflix serien The Last Kingdom. Han er uddannet stuntman fra The Australian Stunt Academy og udlært under Danmarks grand old man inden for stunt, Martin Spang Olsen. Micki er desuden uddannet Actingcoach, med speciale i Chubbuck-teknikken og har coachet skuespillere til serier som bl.a. Emily in Paris. Samtidig underviser han i skuespil, fysisk bevidsthed og stunt & stagefight og drager på sine erfaringer fra uddannelserne som Sensorisk træner og Parkour-instruktør, samt fra sit arbejde som konsulent for udsatte unge. Derudover bruger han det meste af sin tid på at være far.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.