Simple supper

Plantebaserede opskrifter, toppings & tilbehør

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

Hjemme hos Catherine Daverne rangerer et suppemåltid som både simpelt, lækkert og sundt for krop og sjæl. Det skaber plads til sociale hyggestunder uden lange forberedelser. Og så elsker de fleste at skabe deres egen unikke suppetallerken med toppings og tilbehør ved bordet.

Simple supper er for alle, der drømmer om mere grønt og mindre stress i én og samme mundfuld. Og for dig, der ønsker at tømme grøntsagsskuffen og få flere plantebaserede måltider på menuen – uden at vælte budgettet eller gå på kompromis med smag og kvalitet.

Bogen indeholder flere end 100 opskrifter på lækre plantebaserede supper, toppings og tilbehør, tips til grønne kostvaner og oplysning om basal ernæring.

Catherine Daverne er udlært kok fra Kong Hans Kælder og har en fortid på flere forskellige michelinrestauranter. Som ildsjæl, iværksætter og mor til to ved hun, hvordan det føles, når madlavning går fra at være kærlig omsorg til at blive en drænende tidsrøver. I samarbejde med portrætfotograf Helle Moos inviterer hun til nærvær og nydelse med Simple Supper.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Simple supper
Undertitel Plantebaserede opskrifter, toppings & tilbehør
Forfatter Catherine Daverne
Fotograf Helle Moos
Sider 274
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse December 2021
ISBN 978-87-94155-37-3

Om forfatter

Catherine Daverne - Simple supper - Muusmann Forlag

Catherine Daverne

Catherine Daverne er udlært kok fra Kong Hans Kælder og har en fortid på forskellige michelinrestauranter i London og København i begyndelsen af halvfemserne. Hun har flere kropsterapeutiske uddannelser bag sig og en livslang erfaring med spirituel praksis. Hun brænder for mere grønt, mindre stress og ligestilling mellem fysisk og mental sundhed. Som kogebogsforfatter inspirerer hun til plantebaserede måltider og mindful madlavning (mindfoodness), som forskningsunderviser i meditation og mindfulness udbreder hun værktøjer til mental sundhedspleje i det konventionelle behandlingssystem, og som sjælsrejseguide hjælper hun mennesker til dybere ro, nærvær og personlig frigørelse.
Catherine står også bag kogebøgerne Kærlig køkkenkarma og Vegansk Gastroyoga.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.