Om sanser - Sans - Muusmann Forlag

Sans

En bog om mad og smag

149,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 112,46 kr. (-25%)

Vi danskere har et ret fattigt ordforråd, når det gælder smag. En beskrivelse bliver ofte “det smager godt” eller “det mangler salt”. Men det fortæller ikke noget om, hvordan det faktisk smagte, eller giver en oplevelse af, hvorfor det smagte godt, og måske var det slet ikke salt, der manglede. Måske var det noget helt andet. Det, der lige mangler – hvad er det?

Sanserne er et højt specialiseret måleapparat, som kun få er bevidste om. Vi bruger alle sanser, når vi spiser, uanset om vi er klar over det eller ej. Men vi kan øve os i at udnytte lugt, følelse, lyd, udseende og smag langt bedre.

Denne bog giver dig en indgang til at forstå, hvordan maden smager. Der er ingen opskrifter, men grundlæggende viden samt øvelser, der træner opmærksomheden.

Laver du mad til andre, giver bogen dig en forståelse for, hvordan måltidet bliver værdifuldt for den, der skal spise det. Laver du mad til dig selv, bliver du klogere på, hvordan den kommer til at smage endnu bedre.

Alle kan have glæde af at læse denne bog. Fra de særligt mad­interesserede, fx kokke, tjenere, slagtere og foodies, til dem, der arbejder med mennesker og mad, fx ernæringsfaglige, skolelærere, sosu’er og sygeplejersker, som i deres møde med børn, overvægtige, småtspisende, fejlernærede eller andre får mere i værktøjskassen til samtalen om mad.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Sans
Undertitel En bog om mad og smag
Forfatter Simon Milwertz Philipsen
Sider 88
Format 148 x 210 mm
Omslag Softback
Udgivelse November 2020
ISBN 978-87-93951-71-6

Om forfatter

Simon Milwertz

Simon Milwertz Philipsen

Simon Milwertz Philipsen er kok, eddikebrygger og underviser i mad. Efter at have lært madhåndværk og fået kærlighed til råvarerne på nogle af de bedste restauranter i Danmark og Sydfrankrig, begyndte han at dele sin passion med andre. Via sin virksomhed, Simons Kogeskole, har han arbejdet sammen med mange inspirerende mennesker, der beskæftiger sig med mad. Han har været dommer for kantineprisen, optrådt i tv, deltaget i forskningsprojekter og trænet køkkenpersonale i mere smag. Målet med denne bog er at nå ud til endnu flere.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.