Torvehallerne - Opskrifter fra torvet - Muusmann Forlag

Opskrifter fra torvet

Lidt godt. Hver dag.

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

Siden 2011 har TorvehallerneKBH været Københavns største og mest alsidige madmarked. Denne bog er en hyldest til alle de stade­holdere, spisende gæster og faste kunder, der gennem tiden har skabt rammerne for den kulinariske smeltedigel, man finder i dag på det gamle grønttorv.

Lad dig inspirere af mere end 100 varierede opskrifter, der spænder over en bred vifte af kulturer, køkkentraditioner og nationaliteter. Bogen byder på alt fra traditionelle opskrifter med franske aner til danske sommerdesserter. Nogle retter har temperament og kræver både tid og kærlighed, andre kræver blot, at sæsonen er den rigtige.

Fælles for opskrifterne er, at de indeholder de bedste torvevarer, du kan finde i staderne.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Opskrifter fra torvet
Undertitel Lidt godt. Hver dag.
Forfatter TorvehallerneKBH
Sider 312
Format 200 x 260 mm
Omslag Hardback (lærredsindbundet)
Udgivelse September 2021
ISBN 978-87-94086-91-2

Om forfatter

TorvehallerneKBH

Allerede i 1889 lå byens grønttorv på Israels Plads. I dag er indpakningen anderledes, men det er stadig friske råvarer, der er i fokus. Hallerne og torvet huser omkring 60 forskellige stader, som hver dag giver københavnerne adgang til ekso­tiske frugter, kød, friskfanget fisk, kager, kaffe, vin og meget mere. I TorvehallerneKBH kan man købe ind til aftenens måltid ved at dufte til tomaterne og tale med fiskehandleren om, hvad kutteren har sejlet ind om morgenen. Det for­ mindsker i sidste ende madspild, sikrer de bed­ste råvarer, og så er der en masse inspiration og torvetips at hente hos fagfolkene bag disken.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.