Maratonkogebogen

Maratonkogebogen fører dig på en drømmerejse til inspirerende løb, som hver især har noget helt særligt at byde på. Hvert løb har følgeskab af opskrifter på smagfulde måltider inspireret af stedet eller landet, skruet sammen så de fremmer restitutionen efter et hårdt trænings­pas, tanker op til det næste, holder kampvægten skarp og gør immunforsvaret stærkt.

DKK299.95

Ikke på lager

Se uddrag
Varenummer (SKU): 978-87-92746-80-1 Kategori:

Info

Titel

Maratonkogebogen

Undertitel

42 steder – 42 løb – 42 opskrifter

Forfatter

Martin Kreutzer og Simon Weisdorf

Fotograf

Jakob Valling

Sider

232

Format

215 x 280 mm

Omslag

Hardback

Udgivelse

Marts 2015

ISBN

978-87-92746-80-1

Om forfatter

Martin Kreutzer

Martin Kreutzer

Ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år og rådgiver i dag private klienter som selvstændig. Han er desuden DIF diplomtræner (niveau 3). Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab, er fast ernærings- og træningsskribent for kendte medier og medvirker jævnligt i landsdækkende aviser, radio- og tv-udsendelser.

Simon Weisdorf

Simon Weisdorf

Simon Weisdorf arbejder til daglig for magasinet Aktiv Træning, hvor han står for såvel udtrykket som indholdet i bl.a. kostartiklerne. Hans store interesse – både på redaktionen og hjemme i køkkenet – er at gøre den gode hverdagsmad lidt sundere på en nem måde.

Verden er fuld af storslåede maratonløb. Fra 50.000 løbere i New York City til nogle få håndfulde i Himalayas bjerge. Fra 15 minusgrader ved Polarcirklen til stegende hede tempera­turer i Saharas ørken. Maratonkogebogen fører dig på en drømmerejse om hele kloden til inspirerende løb, som hver især har noget helt særligt at byde på.

Hvert løb har følgeskab af opskrifter på fantastisk smagfulde måltider inspireret af stedet eller landet. Retterne er skruet sammen, så de fremmer restitutionen efter et hårdt trænings­pas, tanker op til det næste, holder kampvægten skarp og gør immunforsvaret stærkt. Det er sunde, nemme og ikke mindst velsmagende måltider, der er målrettet til løberen i huset, men som også glider ned hos resten af familien.

Ernæringseksperten Martin Kreutzer har skrevet bogens teoretiske ernæringsafsnit, hvor videnskaben bag præsta­tionsfremmende kostvaner bliver gennemgået på en letfor­ståelig, håndgribelig og underholdende måde.

Maratonkogebogen er den perfekte guide til løbere – og alle os andre.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.