Løberkost - Maratonkogebogen - Muusmann Forlag

Maratonkogebogen

42 steder, 42 løb, 42 måltider

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

Maratonkogebogen er både en delikat og lettilgængelig kogebog og et inspirerende opslagsværk, der henvender sig til alle, der elsker eventyret på den klassiske maratondistance. Ideen med bogen er, at den på én og samme tid inspirerer til at søge løbeeventyret ude i den store vide verden, og til at være bevidst om kostens store betydning for træningsoverskuddet, restitutionsevnen, kampvægten og meget mere.

42 vidt forskellige maratonløb fra hele verden, lige fra Ækvators hede til Polarcirklens kulde, præsenteres med en faktaboks om hvert enkelt løb, og ikke mindst en opskrift, der relaterer til det pågældende løb. Hvert maratonløb belyses ved hjælp af en fortælling, en faktaboks, en illustration og en opskrift.For at klæde læserne optimalt på indledes bogen med omfangsrig ernæringsteori, hvor de introduceres til præstationsfremmende kostvaner og andre sundhedsaspekter med relevans for aktive motionsløbere.

Ernæringsafsnittet spiller elegant op til opskrifterne ved at fremhæve de styrkende elementer i en optimal løberkost. I samme kapitel behandles også værdien af at have en skarp løbevægt og de ernæringsmæssige redskaber til at nå en sådan.
Bogens teoretiske ernæringsafsnit er skrevet af den fra tv kendte diætist og ernæringsekspert Martin Kreutzer. Desuden rummer bogen en række fantastiske billeder fra nogle af verdens mest eksotiske og adventure-prægede maratonløb fra alle klodens verdensdele.

Ikke på lager

Info

Titel Maratonkogebogen
Undertitel 42 steder, 42 løb, 42 måltider
Forfatter Martin Kreutzer, Simon Weisdorf
Fotograf Jakob Valling
Sider 227
Omslag Hardback
Udgivelse Marts 2015
ISBN 978-87-92746-80-1

Om forfatter

Martin Kreutzer

Ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år og rådgiver i dag private klienter som selvstændig. Han er desuden DIF diplomtræner (niveau 3). Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab, er fast ernærings- og træningsskribent for kendte medier og medvirker jævnligt i landsdækkende aviser, radio- og tv-udsendelser.

Simon Weisdorf - Maratonkogebogen - Muusmann Forlag

Simon Weisdorf

Simon Weisdorf arbejder til daglig for magasinet Aktiv Træning hvor han står for såvel udtrykket som indholdet i bl.a. kostartiklerne. Hans store interesse – både på redaktionen og hjemme i køkkenet – er at gøre den gode hverdagsmad lidt sundere på en nem måde.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.