Ladies i gummistøvler på afveje - Muusmann Forlag

Ladies i gummistøvler på afveje

Eventyrlige fortællinger om mennesker og livet i det forunder­lige Sydengland

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

I Shaftesbury i Sydengland, i et gammeldags uspoleret landskab med bløde runde bakker oversået med får, dalsænkninger med vilde blomster og et sammenfiltret netværk af smalle, bugtede småveje, bor to danske veninder, der i lokale kredse går under betegnelsen ”the Danish Ladies”. I to tidligere bøger – Ladies i gummistøvler og Det må ikke være kedeligt – har de berettet om livets gang i det pittoreske grevskab Dorset, som de kom til for 15 år siden. Men historierne er langt fra slut, for jo længere tid man bor et sted, jo flere spændende mennesker lærer man at kende, som er værd at fortælle om.

Der er ikke noget ”udkant” over livet i Dorset, tværtimod virker det, som om grevskabet længe har haft en evne til at tiltrække musikalske, kunstneriske, økobevidst, kosmopolitiske, berejste, belæste og energiske folk, som uanset alder fortsætter med at bidrage til lokalsamfundet og den større verden i øvrigt.

Ladies i gummistøvler på afveje er stadig historien om dagliglivet i det landlige England, men i høj grad defineret af de to veninders møde og samvær med en række udadvendte og generøse venner, deres liv og bedrifter: Fra den begavede internationale troubleshooter til den farverige globetrotter, fra den milde og gode efterkommer af Hambro-slægten til byens utrættelige ekspert i bier og insekter, fra den vidunderlige professorkloge præst til den drengede og charmerende klokkeringer, den vise og verdenskendte forfatter Fay Weldon og et herligt nabopar, der var forstandere på en kendt kostskole – for at nævne et lille udpluk. Alt sammen flettet sammen til skønne beretninger fortalt i vanlig underholdende stil med charme og stor humor.

De to tidligere bøger fås som e-bøger, men Ladies i gummistøvler på afveje kan læses uafhængigt af de andre.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Ladies i gummistøvler på afveje
Undertitel Eventyrlige fortællinger om mennesker og livet i det forunder­lige Sydengland
Forfatter Hanne Tang Christensen, Liv Bentsen
Sider 240
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse September 2019
ISBN 978-87-93679-47-4

Om forfatter

Hanne Tang Christensen

Hanne Tang Christensen er født på Frederiksberg og opvokset i Århus som den ældste af tre. Nysproglig student med hovedfag i engelsk, Århus Universitet. Freelance-oversætter og konsulent i over 20 år for henholdsvis Gyldendal og Lindhardt & Ringhof samt andre forlag og har oversat over 40 titler.

Liv Bentsen

Liv Bentsen er født Boesdal i Lyngby og opvokset i London som den yngste af fire søskende. Matematisk student og siden engelsk på Århus Universitet. Over 20 år hos Gyldendal på udlandsredaktionen, sidst som redaktionschef, derefter fem år på Lindhardt & Ringhof, sidst som litterær direktør.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.