Samtale med en slagtermester - Kødets mester - Muusmann Forlag

Kødets mester

En samtalebog med slagtermester Jan Lund – om kød, kvalitet og opskrifter

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

En samtalebog med slagtermester Jan Lund – om kød, kvalitet og opskrifter

I en tid, hvor kødet kan føle sig lidt klemt mellem energifremmende juicer, sunde ­smoothies og vitaminboostende salater, er det en fornøjelse at møde den seriøse slagtermester med fokus på kvalitet og innovation.

Slagter Lund er en institution. En familievirksomhed på Frederiksberg gennem tre ­generationer, der nu også tæller slagterbutikker i Torvehallerne og på Jægersborg Allé i Charlottenlund, samt med direkte kontakt til forbrugerne længere væk via egen web­shop og måltidskasserne fra nemlig.com.

Denne samtalebog sætter fokus på det ædle slagterhåndværk og hylder det gode kød. Her tales om dyrevelfærd, om det hele dyr og om madspild. Samt om tilliden til både opdrætteren og slagtermesteren og om de trofaste kunder.

Vi besøger opdrætterne og går med i produktionskøkkenet, hvorfra der bringes klassiske og aktuelle opskrifter på smørrebrød, pålæg og kødretter samt flæskesvær fra farmor og farfar. Og ikke mindst spændende opskrifter fra tredje generations visionære og engagerede, moderne slagtermester Jan Lund, der både er gourmetkok, uddannet på Søllerød Kro, og slagter, og som stræber efter de brede horisonter med plads til kvalitet og et stort, fagligt engagement.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Kødets mester
Undertitel En samtalebog med slagtermester Jan Lund – om kød, kvalitet og opskrifter
Forfatter Jane Kjølbye
Fotograf Torben Hjulmand / Moment Studio
Sider 288
Format 215 x 280 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Oktober 2017
ISBN 978-87-93430-98-3

Om forfatter

Jane Kjølbye

Jane Kjølbye er cand.mag. i fransk og italiensk, journalist og forfatter og var i årene 1989-2013 gastronomisk redaktør på livsstilsmagasinet SMAG & BEHAG, hvor hun har underholdt læserne med talrige interviews med alverdens kokkeikoner, unge kokketalenter samt artikler om regional madkultur fra New Zealand til Thy. Jane Kjølbye er ifølge Gastronomien i Danmark af Bent Christensen ”som restaurantanmelder garanten for at analysere og beskrive restaurantoplevelser på en ganske nøgtern og jordnær facon. Som anmelder lader hun sig ikke imponere af modeluner eller teknikaliteter, der tjener form mere end substans”.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.