Råvarernes mester – Vivi Schou - Muusmann Forlag

Råvarernes mester – Vivi Schou

En samtalebog med opskrifter fra Restaurant Babette

349,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 262,46 kr. (-25%)

På Restaurant Babette i Vordingborg regerer en af Danmarks allersejeste kvindelige kokke. Vivi Schou blev udlært kok i 1984 under den tids helt store kokkeikoner – Michel Michaud, Roy Hurtigkarl, Erwin Lauterbach og ikke mindst Søren Gericke – og tog al den bedste læring med derfra.

Sammen med sin soulmate, Henrik Pedersen, skabte hun i 1991 gourmetrestauranten Babette, der nyder anmelder­tilføjelsen ”en rejse værd”, og som to gange er blevet kåret til Årets Restaurant. Vivi Schou er for længst blevet et af vor tids allermest agtede kokkeikoner, og de unge står i kø for at lære hos hende – på Vivis talentfabrik, hvor man kun får plads, hvis man virkelig vil det.

I Vivi Schous univers starter ALT med råvaren. Hun vil gøre alt for at få fingrene i den bedste fisk, de allerbedste skaldyr og i det bedste kød, frugter og grøntsager. Respekten for råvarerne er en ledetråd gennem hele hendes kokkeliv. I denne samtalebog fortæller hun levende om det hele og deler gavmildt ud af 50 skønne opskrifter fra Restaurant Babette.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Råvarernes mester – Vivi Schou
Undertitel En samtalebog med opskrifter fra Restaurant Babette
Forfatter Jane Kjølbye
Fotograf Flemming Gernyx
Sider 224
Format 215 x 280 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Oktober 2018
ISBN 978-87-93679-31-3

Om forfatter

Jane Kjølbye

Jane Kjølbye er cand.mag. i fransk og italiensk, journalist og forfatter og var i årene 1989-2013 gastronomisk redaktør på livsstilsmagasinet SMAG & BEHAG, hvor hun har underholdt læserne med talrige interviews med alverdens kokkeikoner, unge kokketalenter samt artikler om regional madkultur fra New Zealand til Thy. Jane Kjølbye er ifølge Gastronomien i Danmark af Bent Christensen ”som restaurantanmelder garanten for at analysere og beskrive restaurantoplevelser på en ganske nøgtern og jordnær facon. Som anmelder lader hun sig ikke imponere af modeluner eller teknikaliteter, der tjener form mere end substans”.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.