Kend din ryg - Muusmann Forlag

Kend din ryg

Få greb om rygsmerterne

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

“En klog bog til de mange med smerter, der søger viden og hjælp.”
– Anmeldelse, fagbladet Sygeplejersken

“En bog med korte kapitler, flotte billeder og masser af viden og øvelser om og for din ryg.”
– Lektørudtalelse, DBC

Har du ondt i ryggen? Så er du ikke alene. På en vilkårlig dag har 880.000 danskere ondt i ryggen. Rygsmerter kan tage pusten fra én, punktere privatlivet og energien til at gå på arbejde. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan du reducerer smerterne, så du trives og kan få dagligdagen til at fungere, selvom du har ondt i ryggen.

I bogen her får du svar på spørgsmål som: Hvordan indretter du bedst din dagligdag, når ryggen volder problemer? Er du selv skyld i, at ryggen gør ondt? Har ryggen brug for behandling eller ekstra hvile? Er nogle født med en svagere ryg end andre?

Bevægelse er vigtigt for alle og særligt for rygpatienter. Det gælder om at finde noget, man kan lide, så man får det gjort. Bogen hjælper dig med at komme i gang, og du bliver præsenteret for en lang række fysiske øvelser, der styrker ryggen.

Rygsmerter påvirkes i høj grad af, hvordan vi tænker, og af vores kultur og det samfund, vi lever i. Bogen giver dig ny viden og viser flere veje til et liv med færre smerter. Forfatteren er kiropraktor, driver en tværfaglig klinik og har over 20 års erfaring med behandling og rådgivning af patienter med rygsmerter.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Kend din ryg
Undertitel Få greb om rygsmerterne
Forfatter Birgitte Karlshøj
Sider 172
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Januar 2023
ISBN 978-87-94360-34-0

Om forfatter

Birgitte Karlshøj - Kend din ryg - Muusmann Forlag

Birgitte Karlshøj

Birgitte Karlshøj er 48 år og er medejer og leder af en tværfaglig kiropraktisk klinik i Malmø. Hun er uddannet cand. manu fra Syddansk Universitet og fik sin autorisation som kiropraktor 2002 og købte klinikken i 2003. Hun deltager i forskningsprojekter, internationale konferencer og er bestyrelsesformand for Legitimerede Kiropraktors Rigsorganisations forskningsfond. Forfatteren brænder for at bygge bro mellem patienternes oplevelse af rygsmerter, den akademisk viden om ryggen og den kliniske erfaring. Hendes fritid blomstrer bedst med familieliv, bevægelse, træning, spændende dialoger og kunstneriske indspark.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.