Håndkraft - Muusmann Forlag

Håndkraft

Om håndens skaberevne og mystik

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Håndkraft er en hyldest til hånden og alle dens færdigheder. At arbejde med hænderne er en trang, der ligger dybt i os mennesker og gør os i stand til at kreere de mest utrolige ting. Bogen fokuserer på alle aspekter af håndens univers – dens anatomi, kreativitet og mystik.

Hænderne er en integreret del af vores tankegang og handlinger, og bogen beskriver dem fra tre forskellige synsvinkler: Den Fysiske Hånd, Den Skabende Hånd og Den Mystiske Hånd.

Den Fysiske Hånd ser hånden fra et anatomisk perspektiv og handler om, hvordan hånden fysisk er bygget op, og hvordan den udvikler sig gennem livsforløbet fra spædbarn til gammel.

Den Skabende Hånd belyser kreativitet og håndværk, og hvor naturligt det er for os at skabe med hænderne. Håndens arbejde gennem tiderne beskrives fra de første håndlavede værktøjer, musikinstrumenter, våben og kunstgenstande til vekslende civilisationers udvikling af håndværk.

Den Mystiske Hånd ser på de mystiske traditioner, helbredssystemer, lærdomme og videnskaber, der analyserer hånden på forskellige måder. En grafolog kan fx blotlægge et menneskes personlighed ved at studere håndskriften, og healeren kan helbrede patienten med den elektromagnetiske stråling, der emmer fra håndfladerne.

Bogen er en opfordring til at bruge hænderne så meget som muligt. Det giver ro i sjælen, det højner vores selvværd og forbinder os til skaberen i os selv.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Håndkraft
Undertitel Om håndens skaberevne og mystik
Forfatter Tine Frellesen
Sider 188
Format 170 x 240 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Marts 2022
ISBN 978-87-93951-29-7

Om forfatter

Tine Frellesen - Håndkraft - Muusmann Forlag

Tine Frellesen

Tine Frellesen er cand.mag. og udgav bogen Sommer Hele Året i 2008. Siden har hun arbejdet inden for teater og TV, sidst som forfatter til tv-serien Mit Fifty-Fifty Liv på DR Ultra. Hun er tegneserietegner på Instagram og en ivrig håndarbejder, der elsker at bruge hænderne i kreative projekter.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.