Ansigtslæsning - Muusmann Forlag

Ansigtslæsning

Enkle teknikker til at forstå ansigtes sprog

349,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 262,46 kr. (-25%)

“Der udkommer alt for få bøger om ansigtslæsning og denne fine bog er et must på hylderne. En professionel og velformidlet bog som varmt kan anbefales. – Citat fra bibliotekernes anmeldelse

Om bogen 

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor du ser ud, som du gør? Udtryk som “du stråler” ligger i vores sprog, men hvordan kan man egentlig se det? Og hvorfor er det, at vi synes, nogle mennesker ser mere venlige ud end andre fra naturens side?
Vores grundessens, talenter, styrker og ubalancer bliver vist gennem ansigtet. I mødet med et andet menneske er vi alle ansigtslæsere – det er bare ikke alle, der kender tegnene og sproget for det. Kinesisk ansigtslæsning er baseret på og knytter sig til traditionel kinesisk medicin og daoistiske principper. For flere tusinde år siden i det gamle Kina blev metoden benyttet som diagnostisk redskab. Senere blev det anvendt til spådom og coaching. I dag bliver ansigtslæsning brugt i mange variationer, bl.a. inden for personlig udvikling, diagnose, helse, traumebehandling og i erhvervslivet.
I denne bog vil du lære enkle teknikker til at forstå ansigtets sprog, så du kan tyde dig selv eller dem omkring dig. Når du lærer at forstå dine ansigtstræk, vil du finde gaver i dit udseende, som du kan bruge i din personlige udvikling. Ansigtslæsning er et unikt værktøj, som alle kan lære, og det kan bruges både privat og professionelt.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Ansigtslæsning
Undertitel Enkle teknikker til at forstå ansigtes sprog
Forfatter Fattima Loreen
Sider 296
Format 210 x 297 mm
Omslag Hardback
Udgivelse Maj 2022
ISBN 978-87-94360-02-9

Om forfatter

Fattima Loreen

Fattima er spirituel mentor/underviser, privatpraktiserende og foredragsholder. Hun driver den succesrige facereadingskole Loreen Institute med aktiviteter både i Danmark og internationalt, hvor hun underviser i facereading, selvudvikling og spirituelle processer.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.