FORUDBESTILLING: Førstehjælp & friluftsliv - Muusmann Forlag

FORUDBESTILLING: Førstehjælp & friluftsliv

Sådan håndterer du skader i naturen

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Har du prøvet at forstuve foden på en vandretur og ærgre dig over, du ikke havde sportstape og to Iprener med i tasken? Eller fået noget i øjet, du ikke kunne fjerne?

Skader kan opstå når som helst, også selv om du er velforberedt og i god form. Nogle skader som knoglebrud eller hjertestop er alvorlige, og liv eller førlighed kan afhænge af hurtig og kompetent behandling. Andre skader som hudafskrabninger eller forstuvninger er mindre alvorlige, men de er besværlige og smertefulde og kan sætte en stopper for din tur. Fællesnævneren for alle skader er dog, at jo hurtigere de bliver behandlet, jo hurtigere kommer du dig.
Mange af os har et førstehjælpssæt liggende, uden at vi egentlig ved, hvad det indeholder, eller hvornår og hvordan vi skal bruge det. Der er hjælp at hente i denne bog, hvor både almindelige og alvorlige skader bliver gennemgået med fokus på skader og behandling i naturen. Du får også råd og vejledning til at sammensætte dit eget førstehjælpssæt tilpasset netop dine behov.
Bogen er rigt illustreret og indeholder QR-koder direkte til små videoklip, som fx viser dig, hvordan du udfører hjerte-lunge-redning, undersøger en person for livstruende skader eller taper en forstuvet ankel op. Med bogen følger også et aktionskort, som er dit miniskadesleksikon, trykt på vejrbestandigt papir og lige til at tage med på tur, så du altid har behandlingerne lige ved hånden.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel FORUDBESTILLING: Førstehjælp & friluftsliv
Undertitel Sådan håndterer du skader i naturen
Forfatter Julie Pio Kragelund
Sider 160
Format 170 x 240 mm
Omslag Spiralryg
Udgivelse Juni 2024
ISBN 978-87-94360-37-1

Om forfatter

Julie Pio Kragelund

Julie Pio Kragelund har dyrket friluftsliv siden barnsben og er en aktiv friluftsmor sammen med sin mand, familiens tre drenge fra 2012, 2015 og 2017 og deres labradorhund. Julie er uddannet dyrlæge og fagjournalist, og er ansat i Forsvaret. Hun driver hjemmesiden friluftsrollinger.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.