Kom af med flyskræk - Du kan flyve - Muusmann Forlag

Du kan flyve

Lær at håndtere din flyskræk

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

De fleste elsker at rejse, men for nogle er det en pine, hver gang de skal på en flyrejse. De bliver fysisk dårlige bare af at tænke på et fly og undgår alt, der har med flyrejser og lufthavne at gøre. Konsekvensen kan være lange togture alene, mens resten af familien hurtigt når frem til destinationen. Men sådan behøver det ikke at være.

Du kan flyve er skrevet af en psykolog og en pilot, der ved fælles indsats hjælper dig af med din flyskræk. Du lærer at kunne identificere de forskellige typer af angst, og hvordan du skal håndtere lige præcis din type. Bogen indeholder en palet af værktøjer og guider dig til at kunne udforme din egen personlige strategi, så du kan slippe angsten og blive flyvende igen.

Ved hjælp af visualiseringsøvelser, adfærdsterapi og mindfulness samt detaljeret og konkret viden om flysikkerhed opnår den flyangste en højere grad af ro og tryghed og kommer skridt for skridt tættere på drømmen om at kunne tage sin næste flyrejse.

Ved at komme sin flyskræk til livs vil man opleve, hvordan man også på andre områder af livet vil føle en større frihed.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Du kan flyve
Undertitel Lær at håndtere din flyskræk
Forfatter Kristina Hermann, Troels Hermann
Sider 160
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Juni 2017
ISBN 978-87-93575-06-6

Om forfatter

Kristina Hermann

Kristina Hermann er autoriseret psykolog, forfatter, underviser og foredragsholder. Hun har siden år 2000 behandlet mennesker med traumer og angst samt arbejdet med pårørende til alkoholikere, både som psykolog og leder af familiebehandlingen på et af landets største Minnesota-behandlingscentre. I dag har hun sin egen praksis i København, hvor hun behandler patienter via terapi, kurser og workshops. Kristina har desuden gennem en årrække undervist på Syddansk Universitet i Kolding samt på Pædagoguddannelsen i Århus.

Troels Hermann

Troels Hermann er uddannet pilot i USA. Siden 1997 har han været pilot for Thomas Cook Airlines, hvor han også underviser andre piloter. Han har erfaring med helt små fly såvel som jetfly og har 15.000 flyvetimer og 30 års erfaring bag sig. Sammen med sin kone, Kristina Herman, afholder Troels Hermann kurset Du kan flyve, som hjælper folk med at overvinde flyskræk.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.