Ind er den eneste vej ud

199,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 149,96 kr. (-25%)

“Jeg føler mig beriget af at have læst bogen og har lyst til at vende tilbage til den for at arbejde med og integrere mere fra den visdom, som den indeholder.” – Citat fra NYT ASPEKT

 

Om bogen

Vi lever i en tid, hvor klimaforandringer og ændringer i biodiversiteten tyder på, at vi står over for alvorlige sammenbrud. Dette kalder på politiske beslutninger og teknologiske løsninger, men budskabet i bogen er, at vi ikke kan løse vores eksistentielle krise udelukkende med teknologi og systemforandringer. Hver enkelt af os må bidrage til forandringerne ved at tage ansvar for den måde, vi er i verden på. Vi må finde nye måder at forstå os selv og verden på, hvor vi ser os selv i sammenhæng med det åndelige og med naturen.

Ved at få kontakt med vores indre autentiske selv, kan vi genfinde den kærlige grundtone og mærke vores forbundethed med naturen og komme i samklang med det, der omgiver os. Ved at udvikle os på det åndelige plan, kan vi udvikle vores menneskelighed.

Bogen er for alle, der ønsker inspiration til, hvad vi kan gøre for at bidrage til en bæredygtig levevis. Den viser med teoretiske forklaringer og praktiske øvelser, hvordan vi på en udogmatisk måde kan lære os selv at kende, så vi hver især kan bidrage til planetens sundhed.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Ind er den eneste vej ud
Forfatter Hanne Frøyr
Sider 184
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Februar 2020
ISBN 978-87-93867-20-8

Om forfatter

Hanne Frøyr

Hanne har arbejdet som psykolog i en årrække. Ud over kendskabet til psykologi er hun inspireret af filosofiske retninger som buddhisme og esoterisk filosofi. Sammen med hendes personlige erfaringer danner dette grundlaget for beskrivelserne i bogen.

De seneste år har hun primært været optaget af at skrive og holde foredrag. Hun udgav bogen Om mørke og om lys i 2017.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.