England - Det må ikke være kedeligt - Muusmann Forlag

Det må ikke være kedeligt

The Danish Ladies

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

I denne bog fortsætter de to veninder Hanne og Liv, hvor de slap i deres første bog, Ladies i gummistøvler. Beretningerne om livets gang i det pittoreske Sydengland, nærmere betegnet i byen Shaftesbury i grevskabet Dorset, serveres med underfundighed, charme og vid.

Som i forfatternes første bog bliver vi endnu engang præsenteret for en lang række usædvanlige livsskæbner, og vi møder både høj og lav. Og det må ikke være kedeligt, hvilket også er bogens titel, men nærværende og underholdende i en grad, som man sjældent oplever i en bog.

En række herlige historier, der vil fascinere alle, der holder af den finurlige og særegne engelske mentalitet – her fortalt med stor charme og humor.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Det må ikke være kedeligt
Undertitel The Danish Ladies
Forfatter Hanne Tang Christensen, Liv Bentsen
Sider 247
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse April 2015
ISBN 978-87-93314-04-7

Om forfatter

Hanne Tang Christensen

Hanne Tang Christensen er født på Frederiksberg og opvokset i Århus som den ældste af tre. Nysproglig student med hovedfag i engelsk, Århus Universitet. Freelance-oversætter og konsulent i over 20 år for henholdsvis Gyldendal og Lindhardt & Ringhof samt andre forlag og har oversat over 40 titler.

Liv Bentsen

Liv Bentsen er født Boesdal i Lyngby og opvokset i London som den yngste af fire søskende. Matematisk student og siden engelsk på Århus Universitet. Over 20 år hos Gyldendal på udlandsredaktionen, sidst som redaktionschef, derefter fem år på Lindhardt & Ringhof, sidst som litterær direktør.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.