Sydengland - Ladies i gummistøvler - Muusmann Forlag

Ladies i gummistøvler

299,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 224,96 kr. (-25%)

Fri for forpligtelser med mænd og børn får to midaldrende veninder lyst til at prøve noget helt nyt i deres liv og flytter fra bylivet i København til landsbylivet i det pittoreske Sydengland. Her skiftes de høje hæle ud med gummistøvler. De oplever en natur og en dagligdag, der til forveksling minder om episoder af Barnaby – altså lige bortset fra mordene – de bliver venner med en lang række interessante og usædvanlige mennesker, deriblandt en jagthundetræner, en 80-årig dame, som laver buestrenge til brug i film, en specialist i kidnapninger fra Sydamerika og mange flere. De bliver indviet i fantastiske livshistorier og selv indrulleret i nogle af grevskabet Dorsets mange frivillige aktiviteter.

Ikke på lager

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Info

Titel Ladies i gummistøvler
Forfatter Hanne Tang Christensen, Liv Bentsen
Sider 300
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse August 2013
ISBN 978-87-92746-25-2

Om forfatter

Hanne Tang Christensen

Hanne Tang Christensen er født på Frederiksberg og opvokset i Århus som den ældste af tre. Nysproglig student med hovedfag i engelsk, Århus Universitet. Freelance-oversætter og konsulent i over 20 år for henholdsvis Gyldendal og Lindhardt & Ringhof samt andre forlag og har oversat over 40 titler.

Liv Bentsen

Liv Bentsen er født Boesdal i Lyngby og opvokset i London som den yngste af fire søskende. Matematisk student og siden engelsk på Århus Universitet. Over 20 år hos Gyldendal på udlandsredaktionen, sidst som redaktionschef, derefter fem år på Lindhardt & Ringhof, sidst som litterær direktør.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.