Sydengland - Ladies i gummistøvler - Muusmann Forlag

Ladies i gummistøvler

299,95 DKKMEDLEMSKABSPRIS 224,96 DKK (-25%)

Fri for forpligtelser med mænd og børn får to midaldrende veninder lyst til at prøve noget helt nyt i deres liv og flytter fra bylivet i København til landsbylivet i det pittoreske Sydengland. Her skiftes de høje hæle ud med gummistøvler. De oplever en natur og en dagligdag, der til forveksling minder om episoder af Barnaby – altså lige bortset fra mordene – de bliver venner med en lang række interessante og usædvanlige mennesker, deriblandt en jagthundetræner, en 80-årig dame, som laver buestrenge til brug i film, en specialist i kidnapninger fra Sydamerika og mange flere. De bliver indviet i fantastiske livshistorier og selv indrulleret i nogle af grevskabet Dorsets mange frivillige aktiviteter.

Ikke på lager

Info

Titel Ladies i gummistøvler
Forfatter Hanne Tang Christensen, Liv Bentsen
Sider 300
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse August 2013
ISBN 978-87-92746-25-2

Om forfatter

Hanne Tang Christensen

Hanne Tang Christensen er født på Frederiksberg og opvokset i Århus som den ældste af tre. Nysproglig student med hovedfag i engelsk, Århus Universitet. Freelance-oversætter og konsulent i over 20 år for henholdsvis Gyldendal og Lindhardt & Ringhof samt andre forlag og har oversat over 40 titler.

Liv Bentsen

Liv Bentsen er født Boesdal i Lyngby og opvokset i London som den yngste af fire søskende. Matematisk student og siden engelsk på Århus Universitet. Over 20 år hos Gyldendal på udlandsredaktionen, sidst som redaktionschef, derefter fem år på Lindhardt & Ringhof, sidst som litterær direktør.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.