FORUDBESTILLING: De nye voksne - Muusmann Forlag

FORUDBESTILLING: De nye voksne

Hvor du end går hen, gå med hele dit hjerte

249,95 kr.MEDLEMSKABSPRIS 187,46 kr. (-25%)

Vi bliver kaldt snefnug. Curlingbørn. Forkælede unge mennesker. Vi, der står på tærsklen til at blive voksne. Vi har så meget mere end de fleste. Så mange muligheder og så meget velfærd. Vi er så privilegerede.

Alligevel er mange af os ikke lykkelige. En stor del af os mistrives faktisk. Og rigtig mange af os får krise over at blive voksne. Vi taler om voksenjobs. Om at gøre voksne ting. Om at vi ikke kan eller vil blive voksne.
Men hvad er det, vi forventer af voksenheden? Og hvad ligger der i voksenheden, som vi ikke kan se os selv i?
Bogen her forsøger at finde svar gennem interviews med eksperter, personlige fortællinger fra unge og gennemgang af forskning inden for området. Det viser sig, at der er noget meget større end den enkelte på spil.
Glem alt om, at den nye generation bare er mere skrøbelig end ældre generationer. Vores krise over voksenheden er i virkeligheden en krise over, hvordan vi tror, vi bør og skal leve. Den evige konkurrence, præstationerne, samfundets normer og kampen om at få mere, være mere, opnå mere gør os ikke lykkelige.
Og derfor vil vi ikke være voksne på den gamle måde. Vi vil være det på den nye. Vi er de nye voksne.

Info

Titel FORUDBESTILLING: De nye voksne
Undertitel Hvor du end går hen, gå med hele dit hjerte
Forfatter Nanna Vedel-Hertz
Sider 241
Format 170 x 240 mm
Omslag Softback
Udgivelse Juni 2024
ISBN 978-87-94441-81-0

Om forfatter

Nanna Vedel-Hertz

Nanna Vedel-Hertz er 30 år og har afprøvet forskellige modeller af voksenlivet på egen krop. Hun har været operations manager for to danske NGO’er og er stifter af organisationen Generation Hope. Hun er fotograf og journalist. Og hun har rejst verden rundt og fundet sin egen måde at være voksen på. Nanna har studeret kultur- og sprogmødestudier og historie på Roskilde Universitet og har en Erasmus Mundus-kandidat i journalistik, medier og globalisering med fokus på krig og konflikt.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.